Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natječe se protiv IDS-a

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Pule:"Promjene su već stigle. Bez obzira na rezultate imat ćemo većinu u Gradskom vijeću"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni kandidat za pulskoga gradonačelnika Filip Zoričić, čija je lista osvojila četiri vijećnička mjesta, izjavio je u ponedjeljak kako su u Pulu već stigle promjene jer računa da će s četiri mandata Možemo! i tri SDP-a imati većinu u Gradskom vijeću.

„Neovisno o rezultatima drugog kruga izbora izvjesno je da ćemo nakon 30. svibnja, zajedno sa SDP-om i platformom Možemo, imati većinu u Gradskom vijeću Pule. Promjene su već stigle.“, rekao je na konferenciji za novinare nezavisni kandidat za pulskog gradonačelnika Filip Zoričić .

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nevjerojatne optužbe Plenković komercijalne televizije krivi za za izborni neuspjeh: "Namjerno ste krivo izgovarali ime Davora Filipovića. Tu bozu možete prodavati samo nekome naivcu" Slika nije dostupna Val promjena Odlazak divova: Nakon godina na vlasti više nisu na čelu županija i gradova. Hoće li gubitnici izbora otići iz politike?

U pulskome Gradskom vijeću je 21 vijećnik.

Konferenciju su Zoričić i članovi njegove liste održali na Forumu, ispred gradske vijećnice, te su IDS-u, nakon oštrih napada iz te stranke, poručili da su promjene u Pulu već stigle.

„Mi nastavljamo dalje susrete s građanima i sučeljavanja na koja sam pozvan, govorit ćemo o našim projektima i svemu onome što tišti građane i sve naše sugrađane i mlade ljude. Znate da je ovo lista mladih ljudi koji su uspješni u svojim karijerama i stoga se želim još jednom zahvaliti građankama i građanima Pule na potpori nezavisnoj listi slobodnih ljudi“, istaknuo je Zoričić.

Potporu Filipu Zoričiću došao je dati i bivši dekan pulske Politehnike Davor Mišković, kojega je u listopadu 2018. smijenila sadašnja IDS-ova vlasti.

„Kao što je uništena Politehnika, uništen je i Uljanik, ali i brojne druge tvrtke u Puli i Istri. Zato smo i krenuli na ove izbore“, zaključio je nezavisni kandidat za pulskoga gradonačelnika Filip Zoričić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene