U finišu utrke za lokalne fotelje svaki je glas bitan, pa na birališta građane pozivaju i poznati Hrvati. Tko se sve uključio u kampanju i za koga, doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović.

Galerija


Glasan je na bini, a ne šuti ni u političkoj areni. Iako nije bio sasvim izravan, Marko Perković Thompson građane poziva da glasaju.

"Izlaskom na ove izbore i glasanjem u skladu s našim uvjerenjima spriječimo nalet ekstremne ljevice i onemogućimo im da dođu na vlast u našim županijama, gradovima i općinama", poručio je Thompson.

Severina je sve rekla još u prvom krugu - protiv Bandićevih ljudi, a za Tomislava Tomaševića.

Njemu svoj glas daje i glumica Marija Škaričić.

Andrej Plenković Plenković o Milanoviću: "Huškač s Pantovčaka kaže da neki huškaju. Ljevica se zgraža, a Škoro kao naivni pajac upada u mrežu onih koji će ga pregaziti kao plitak potok"

"Kad gospodin Tomašević i ljudi bliski njemu govore, oni govore jezikom koji ja razumijem, to je jezik zdravog razuma", kazala je Škaričić.

Uz Vicu Mihanovića je Stipe Božić, a i Popularni Jole vjeruje da njegov prijatelj neće trebati čudo.

"Kad se treba družiti, zabančiti, kad treba narezati, peći, uvijek je tu prvi, i kad treba zapjevati, naravno, ali nije neki pjevač", rekao je Jole.

U recept Marka Filipovića kako rješavati riječke probleme vjeruje poznati kuhar.

"Sa svojom voljom, znanjem i energijom koju ja prepoznajem, a kuhinja ti moja nije potrebna", rekao je Stevo Karapandža, a Filipović kroz smijeh odgovorio: "Bit će tu kuhinje, Stevo."

Miroslav Škoro Domovinski pokret opet optužuje: "Razotkriva se klasična organizacija Cosa Nostra. Možemo je lažemo"

Zadarskog gradonačelnika, koji želi još jedan mandat podupiru Tomislav Bralić i neki zadarski sportaši.

"Branko je osoba koju poznajem već dugo. Meni je dijete rođeno kad je Branko radio u bolnici i s osmijehom dočekuje sve ljude", rekao je košarkaš Marko Popović.

Dinamičan bračni i glazbeni duo je uz SDP-ovce.

Čakovečki gradonačelnik zaplakao pred novinarima zbog prijetnji smrću - 4 Gradonačelnik Čakovca otkrio da je primio prijetnje smrću pa zaplakao pred novinarima: ''Nikad se nije vodila ovako prljava kampanja''

"Ej, ljudići, prošli smo u drugi krug. Ljudići, ljudići, komadići, komadići. Komadi, komadi, glasamo za Komadinu", poručio je Mrle.

Kandidati se nadaju da će im glas poznatih dobro doći, ali presudan je, naravno, glas birača.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr