Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na slobodi

VIDEO Dragan Kovačević izašao iz Remetinca: "Mi ćemo pokušati sve da dokažemo istinu. A ona je na mojoj strani"

Aktualno Galerija +0 Josipa Krajinović Galerija 1/1 >>
Iz remetinečkog zatvora nešto poslije 18 sati pušten je Dragan Kovačević, osumnjičen u aferi Janaf.

"Mi ćemo pokušati sve da dokažemo istinu. A istina je na mojoj strani", rekao je Kovačević prilikom izlaska iz Remetinca. Najavio je kako će idući tjedan dati veliki intervju.  

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Mito i korupcija Bivšeg direktora Janafa očekuje suđenje: "Optužnica je potpuno lažna i izmišljena" Slika nije dostupna Sumnja na mito Ustavni sud odbio prijedlog bivšeg šefa Janafa Dragana Kovačevića: Tražio odmrzavanje imovine

"Sa svojim braniteljima ću napraviti strategiju koja će dovesti do istine", dodao je. Na pitanje hioće li ostati pri priznanju, odgovorio je kako ništa nije priznao.

Sve je pratila reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović. Ispred zatvora u Remetincu Kovačevića su čekali njegovi odvjetnici, ali i novinarske ekipe. Na sudu su potvrdili da je još prije nekoliko sati stiglo rješenje o ukidanju istražnog zatvora Draganu Kovačeviću.

"Sad je pitanje formalnosti razduživanja, uzimanja stvari", kazala je reporterka u Vijestima u 17 te dodala da je Kovačević u istražnom zatvoru proveo 50 dana.

"U drugoj istrazi Uskoka protiv njega uz još troje osumnjičenih, Dragana Kovačevića terete za pogodovanja dvjema tvrtkama, za namještanje poslova s Janafom, za uzimanje mita, terete ga da je uzeo mito u vrijednosti oko tri milijuna kuna u vidu stanova u Zagrebu i Splitu te potom da je uzeo dva automobila za sina i kćer. Dragan Kovačević je to negirao, to su nam danas ovdje rekli njegovi odvjetnici", izvijestila je Krajinović te podsjetila kako je Kovačević prvi put iz istražnog zatvora pušten početkom prosinca nakon tri mjeseca.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene