HDZ-ov kandidat za Zagreb Davor Filipović
HDZ-ov kandidat za Zagreb Davor Filipović Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

"Ozbiljno razmišljam da snimim o toj preobrazbi poučan dokumentarac o čudima prirode", poručuje Juričan Filipoviću.


Redatelj i autor filmova Kumek i Gazda Dario Juričan na svojem je Facebooku objavio pismo koje je uputio HDZ-ovu kandidatu za zagrebačkog gradonačelnika Davoru Filipoviću.

Vezani članci Filipović i Hrebak o transparentnom i odgovornom upravljanju gradskim financijama Filipović: "Tomašević je opterećen milijunskim donacijama koje je godinama primao iz inozemstva" Davor Filipović i Andrej Plenković Filipović predao kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, stigao i Plenković: ''Uvjeren sam u veliku potporu''

"DAVORE FILIPOVIĆU AKA BANE - BORČE PROTIV NEPRAVDE, BORČE PROTIV KORUPCIJE, ČEKAM TVOJU DONACIJU!

Dok si bio u zagrebačkoj skupštini u koaliciji s Rezačem etiketa, borio si se protiv njega rukama i nogama, grizao si tog mrskog neprijatelja iznutra, podrivao si korupciju ko neopjevani Rambo, lupao si po toj nepravdi ko Rocky onomad po svinjskim polovicama!

Lupao si ti i lupetao, moj Bane. Gledam te kako sad od malog, beskičmenog crva postaješ jedan zbilja krasan leptir! Ozbiljno razmišljam o tome da snimim o toj preobrazbi poučan dokumentarac o čudima prirode. I hrvatske politike.

Očekujem od tebe, borče koji je zakasnio na ratište, da nam doniraš koju kunu za novo, dopunjeno izdanje knjige Kumek. I da time malo pomogneš da osvijetlimo i tvoju ulogu u Skupštini u doba kad si onako krotko dizao šapu za svaku Rezačevu umotvorinu.

Plan je jasan: skupiti lovu za tisak, a ako bude viška, i za janjetinu!
https://www.hrcin.hr/donacije/

Nemoj me razočarati, jer znam da vam je negdje po ladicama u središnjici HDZ-a sigurno ostalo sitniša još od Fimi medije...

Da smo živi i zdravi, dobri moj Bane!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira", napisao je Juričan.

DAVORE FILIPOVIĆU AKA BANE - BORČE PROTIV NEPRAVDE, BORČE PROTIV KORUPCIJE, ČEKAM TVOJU DONACIJU! Dok si bio u...

Objavljuje Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemiraUtorak, 9. ožujka 2021.