Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju nas tri vruća dana

Preporuka meteorologa: Za vikend bježite na more!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijeli vikend pred nama očekuje nas sunčano i toplo vrijeme, temperatura mora je između ugodnih je 24 i 26 stupnjeva pa ako imate sredstava i volje, brže-bolje požurite na more.

'Bit će stabilno, sunčano, vruće i vrlo vruće vrijeme. Jedino u unutrašnjosti i gorju danas i sutra postoje male šanse za lokalne pljuskove. Na moru ni za to nema izgleda jer na nebu gotovo da neće biti oblačka', rekao je Darijo Brzoja, meteorolog Nove TV. Dodao je kako uz oblake gotovo da neće biti vjetra, jedino će u podnožju Velebita u petak i subotu ujutro puhati bura.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Stižu pljuskovi i grmljavina, a ponegdje je moguć i snijeg Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena

Naredna tri dana već nas od jutra očekuju visoke temperature. U unutrašnjosti će biti između 16 i 20, a na moru od 22 do 26 stupnjeva. Najviše dnevne temperature uz obalu mogle bi se popeti i do 36 stupnjeva. Visoke temperature bit će praćene i s visokim vrijednostima UV indeksa i dobrom biometeorološkom prognozom za cijelu zemlju. 'Ako netko namjerava otići za more preko vikenda i ostati sljedeći tjedan, podržat ću ga u toj ideji' rekao je Brzoja i dodao kako će se sunčano i toplo vrijeme nastaviti u sljedeći tjedan. 

Znate li vikendom pobjeći na more?

  • Često
  • Ponekad
  • Nikad
  • Jednom godišnje

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene