Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

model a

Jedna županija promijenila oblik održavanja nastave: Učenici će ipak biti u školskim klupama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska županija donijela je odluku da svaka škola kojoj je županija osnivač može odlučiti kako će održavati nastavu, uz prethodno odobrenje županijskog stožera i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu. Od idućeg tjedna učenici se ipak vraćaju u školske klupe!

Od 10. studenog sve škole na području Vukovarsko-srijemske županije, a kojima je županija osnivač,mogu za sebe odlučiti koji će model nastave koristiti.

"Učenici 39 škola od četvrtka 11. studenoga 2021. godine, se vraćaju na nastavu u školi - svi razredi model A, dok učenici dvije osnovne škole (Stari Jankovci i Slakovci) od 11. studenoga 2021. godine, vraćaju nastavu u školi samo za razrednu nastavu, a predmetnu nastavu od 15.11.2021. godine.

Pročitajte i ovo Epidemiolog Dobrica Rončević i Katarina Jusić zaraza bukti U Primorsko-goranskoj županiji cijepi se sve više djece: "Motiv je i to da mogu pohađati i izvanškolske aktivnosti"

Pročitajte i ovo Testiranje i Covid potvrde u školama - 4 bit će problema... Što će biti s COVID potvrdama i testiranjima u školama? "Žao mi je što to nije uvedeno i prije jer ne bi bilo ovoliko zaraženih"

Sve srednje škole kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, ovaj tjedan ostaju po modelu C – nastava na daljinu, a na redovnu nastavu u školi - model A se vraćaju u ponedjeljak 15. studenoga 2021. godine", priopćili su.

Popis za sve županije možete pronaći ovdje.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene