Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nekoliko govornika

Prosvjed protiv COVID potvrda u Šibeniku: Pozivalo se velike ratnike, došlo 100-ak ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Šibeniku se u 18 sati održao prosvjed koji je organizirao Marko Francišković. Prije više od dva tjedna na velikom prosvjedu protiv COVID-potvrda doveo prosvjednike ispred zgrade HRT-a.

U 18 sati održan je prosvjed na šibenskoj Poljani. Predvodio ga je Marko Francišković. Na svom Facebook profilu je od utorka pozivao na novo okupljanje.  

"Veliko okupljanje hrvatskih ratnika spremnih za oslobađanje Domovine od okupatora i uzurpatora pa da u ime Stvoriteljevo zavlada mir, pravda i ljubav među svim dobrim ljudima bez obzira na vjersku i etničku pripadnost. Dođite u što većem broju i ako Bog da vidimo se u Šibeniku, nepokorenom gradu!'', napisao je Francišković.

ŠibenikIN piše kako se okupilo 100-ak ljudi.

 

Jedan od govornika kazao je da oni ''najbolje znaju odlučivati o svojim životima, a ne da prepuštaju odluke psihopatima i nakazama''. Francišković je pak rekao da je ljude strah istine.

 

''Strah ih je suočiti se s istinom. Strah ih je jer se nisu povezali sa Stvoriteljem na nebu, da znaju da prava snaga otud dolazi. I bez obzira na to koliko smo mi sad ovdje naizgled malobrojni, ako smo sa Gospodarom Svjetova, sa Stvoriteljem, mi smo najjači, zapamtite to i ne sumnjajte u to. Nemojte posustati u borbi, budite još žešći i još ustrajniji'', apostrofirao je Francišković.

''Što će mi ostavka Plenkovića?''

''Što će mi ostavka Plenkovića pa da dođe Peđa Grbin. Što će mi ostavka Milanovića pa da dođe nemam pojma, netko iz tih stranačkih struktura. Opet isto - ništa se ne mijenja'', rekao je Francišković..

Pročitajte i ovo Prosvjed u Zagrebu POLICIJA OBJAVILA DETALJE Zaradio kaznenu prijavu: Uhićen muškarac koji je novinarki istrgnuo mikrofon tijekom javljanja s prosvjeda

Pročitajte i ovo Prosvjed antivaksera na Markovu trgu - 1 osumnjičena dvojica muškaraca Zagrebačka policija podiže optužni prijedlog protiv organizatora prosvjeda u Zagrebu

''Ne smije biti alkohola''

Rekao je da mu je bilo lijepo u Zagrebu. ''To je daleko od prave disciplinirane božje vojske. Ne smije biti nikakvog alkohola, ne smije biti nikakvih pijanaca, nereda. Mora biti prava vojska poredana po vojničkim principima, kako Bog zapovijeda. Upute su, nadam se, jasne. Širite ovo što dalje", zaključio je Francišković.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene