Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao i većina suigrača

Reprezentativac Milan Badelj se cijepio: ''Mislim da nitko ne želi živjeti s činjenicom ili svješću da je nekoga zarazio ako je to mogao spriječiti''

Aktualno Galerija Milan Badelj Milan Badelj Foto: DNEVNIK.hr +0 Milan Badelj se cijepio Galerija 1/2 >>
U sklopu kampanje Misli na druge, cijepi se, danas se cijepio i hrvatski reprezentativac Milan Badelj. Primio je prvu dozu Pfizerovog cjepiva. Istaknuo je kako je cjepivo jedina odgovorna odluka u ovoj situaciji, ne samo kako bismo zaštitili sebe nego i druge.

Većina suigrača, kaže Milan Badelj, cijepljena je. Već sutra odlazi u Rovinj na pripreme reprezentacije za Europsko prvenstvo.

Pročitajte i ovo Ivo Ivić, predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split NAKON POTEZA AMERIKE Hoće li se protiv korone cijepiti i djeca? Šef splitske infektologije poručuje: "Razloga za uznemirenost roditelja nema"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cijepljena trećina građana Plenković na sjednici Vlade: ''Dobili smo potvrdu od Pfizera da će tvornica u Hrvatskoj proizvoditi materijal za cjepivo''

''Najvažnije je radi zdravlja i radi općeg dobra na kraju krajeva, mislim da nitko ne želi živjeti s činjenicom ili svješću da je nekoga zarazio ako je to mogao spriječiti jednostavnim cijepljenjem'', rekao je Badelj.


 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene