Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bio u kontaktu sa zaraženom osobom

Predsjednik dubrovačkog Gradskog vijeća Marko Potrebica je u samoizolaciji

Marko Potrebica
Marko Potrebica Foto: DNEVNIK.hr
Marko Potrebica, predsjednik dubrovačkog Gradskog vijeća i ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik, došao je u kontakt s osobom pozitivnom na koronavirus obavljajući redovne poslove na izgradnji Studentskog doma, objavio je na društvenim mrežama te dodao da za sad nema nikakve simptome.

Predsjednik dubrovačkog Gradskog vijeća i ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik Marko Potrebica u ponedjeljak je na svom Facebook profilu objavio da mu je određena mjera samoizolacije jer je bio u kontaktu s osobom za koju se naknadno utvrdilo da je pozitivna na COVID 19.

Pročitajte i ovo Andrija Jarak Nema brige Tko rukovodi Saborom, DORH-om i USKOK-om ako čelni ljudi tih institucija moraju ići u samoizolaciju? Marija Vučković, ministrica poljoprivrede marija vučković bez tegoba A nosila je masku: Zbog kontakta sa zaraženim još jedna ministrica u samoizolaciji

"Obavljajući redovne poslove na izgradnji Studentskog doma, došao sam u kontakt s osobom za koju se naknadno utvrdilo da je pozitivna na COVID 19. Epidemiolozi vrše obradu i drugih sudionika u gradnji. Slijedom navedenog, određena mi je mjera samoizolacije od 14 dana. Za sada nemam nikakvih simptoma bolesti, ali pravila se znaju, pa se vidimo 12. rujna", napisao je Marko Potrebica na svom Facebook profilu.

 Podsjetimo, jučer je objavljeno da je zamjenica dubrovačkog gradonačelnika Orlanda Tokić pozitivna je na koronavirus, ima blagi oblik i dobro se osjeća. Objavio je to u nedjelju na društvenim mrežama dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Tokić je Frankovića o zarazi obavijestila nakon obavljenog testiranja, a Franković i Tokić u posljednjih deset dana nisu bili u kontaktu. "Svi oni koji jesu, bit će danas tijekom dana obaviješteni te će dobiti upute od strane epidemiologa", objavio je Franković.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene