Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro
Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Škoro je u objavi na Facebooku napisao kako za sada nema simptome COVID-19 te da će poštovati preporuku da ostane kod kuće. Izrazio je i žaljenje zbog prisilne stanke u radu Sabora jer je "tako odlučio Andrej Plenković ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj“.


Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na Facebooku je izvijestio da će biti u samoizolaciji do 29. listopada. Mjera mu je određena, piše on u objavi, jer se ispostavilo da je član Odbora za nacionalnu sigurnost Franko Vidović pozitivan na koronuSjednica Odbora bila je u srijedu, a na njoj je sudjelovao i Škoro.

Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Vlada će umirovljenicima COVID dodatak isplatiti već krajem travnja. Procurili iznosi koji bi mogli sjesti na račune Velik odaziv na cijepljenje u Koprivnici Odaziv na cijepljenje danas dobar, prolazila i AstraZeneca: "Ne vrijedi odbijati. Moram opet čekati. Onda radije sad"

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu, ispostavilo se kako je član Odbora Franko Vidović pozitivan na Covid 19. Danas poslijepodne mi je javljeno da moram u samoizolaciju do 29. listopada, ako ne razvijem simptome.

No, ne idu svi sa sastanka u samoizolaciju - liječnik tvrdi da se Covid 19 ne širi aerosolno. Zbunjen sam čudnim tumačenjima i mjerama, kao vjerojatno i cijela hrvatska javnost ovih dana. Zasad nemam simptome i poštovat ću preporuku da ostanem kući. Još jednom izražavam žaljenje što ni ostali saborski zastupnici zbog prisilne stanke neće moći raditi posao za koji su izabrani, iako nemaju koronu, jer je tako odlučio Andrej Plenković, ukinuvši na sljedeća dva tjedna parlamentarizam u Hrvatskoj“.

 

Samoizolacija do 29. listopada Nakon sjednice Odbora za nacionalnu sigurnost, na kojoj sam sudjelovao u srijedu,...

Objavljuje Miroslav ŠkoroPetak, 16. listopada 2020.