Obavijesti Video Pretražite Navigacija
posljedice epidemije koronavirusa

Drama mlade obitelji iz Zagreba: "Trudna sam, suprug je zbog epidemije dobio izvanredni otkaz, moramo van iz stana..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada zagrebačka obitelj usred epidemije ostala je bez doma jer je suprug dobio izvanredni otkaz koji je direktna posljedica epidemije koronavirusom. Srećom, neće na ulicu, ali nemaju ni dobre uvjete za život.

Prave posljedice epidemije koronavirusa osjetit ćemo tek u mjesecima koji slijede, a za neke je crna stvarnost već stigla. Mlada obitelj iz Zagreba ostala je bez doma zbog koronavirusa. Naime, obitelj koju čine trudna supruga i suprug mora izaći iz stana u kojem su podstanari jer je suprug dobio izvanredan otkaz zbog situacije s koronavirusom.

Pročitajte i ovo Građani Španjolske s maskama - 3 Prvi koraci Jedna europska država bori se sa sve više zaraženih, na sastanku će biti odlučeno o obaveznom nošenju maski: ''Zaštita je nužna'' Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa

On je bio vozač za tvrtku koja posluje na području Italije. Dobio je danas otkaz iako je rekao da je sretan u toj tvrtci i da bi pristao na drugo radno mjesto i manju plaću. Pogotovo zato što očekuje bebu i jer je podstanar. Ali tvrtka je zaštićenija od njega i rekli su mu da je davanje izvanrednih otkaza njihovo pravo.

Mlada obitelj, srećom, neće na cestu, ali ne idu u dobre uvjete.

"Vraćamo se u sobičak kod njegovih roditelja, nemamo privatnosti, nemamo uvjeta za bebu, ali nemamo ni izbora. Žalosno je to. Nitko nas ne štiti", zaključuje mlada žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene