Ilustracija (FOTO: Profimedia)
Ilustracija (FOTO: Profimedia)

Muškarac iz SAD-a zaražen koronavirusom tri je sata patio od problema uzrokovanih trosatnom erekcijom koji su nastali kao posljedica rijetkih komplikacija bolesti COVID-19.


Neidentificirani 69-godišnjak iz Ohija prošle je godine hospitaliziran nakon što mu je dijagnosticiran COVID te je imao problema s disanjem i nakupljenom tekućinom u plućima.

Pacijent koji je bolovao od pretilosti nakon deset dana je završio na respiratoru, a liječnici su ga okrenuli na trbuh kako bi primijenili hitnu tehniku dovoda zraka u pluća. Kad su ga nakon 12 sati sestre ponovno okrenule na leđa, primijetile su kako ima erekciju.

Vezani članci Ilustracija Pojavile se nove informacije o porijeklu korone, WHO-a traži od Kine da ih objavi Ilustracija Stožer tek navečer objavio podatke o koronavirusu: Provjerite stanje po županijama

Njegovi liječnici smatraju da je COVID uzrokovao krvne ugruške u njegovu penisu. Oticanje se pokušalo spriječiti hladnim oblozima, no erekcija je trajala tri sata. Liječnici su bili primorani iglom iscijediti krv.

Erekcija se nakon postupka nije vratila, no muškarac je preminuo na intenzivnoj njezi kad su mu pluća prestala raditi.

Prijapizam ili dugotrajna erekcija može dovesti do trajnog oštećenja ako se hitno ne tretira i može izazvati nesnosne bolove. Muškarac je cijelo vrijeme bio bez svijesti pa tako nije mogao odgovoriti koliku je bol osjećao.

Urolog Doktor Richard Viney kazao je kako je očito riječ o iznimno rijetkom slučaju budući da do tad nisu primijećeni slučajevi COVID bolesnika s takvim problemima, javlja Daily Mail.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju