Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poduzetnici su nezadovoljni

Ministar Aladrović: ''Razumijem nezadovoljstvo, ali moramo paziti na brojke''

Poduzetnici su nezadovoljni, to nije tajna. Nezadovoljstvo ugostitelja i vlasnika teretana raste iz dana u dan, a već i prijete građanskim neposluhom. No u Vladi čini se smatraju da drugačije trenutno nije moguće.

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, kaže kako mu je potpuno jasno da postoji nezadovoljstvo i da dolazi do određenog revolta, ali ne slaže se s time, da su svi poduzetnici nezadovoljni.

''Od početka ovog dijela krize, još u studenom, ističemo i ponavljamo kako je zdravlje na prvom mjestu, a ekonomija odmah iza njega. Ne misle svi poduzetnici isto. Mi stalno prilagođavamo mjere koje bi trebale pomoći da se održi aktivnost kako bi nakon otvaranja mogla poslovati'', objašnjava Ministar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČUVANJE RADNIH MJESTA Porezna uprava nastavlja mjeru nadoknade fiksnih troškova za poduzetnike

''Ja i dalje samo mogu pozivati na razum, pregovore i strpljenje, jer činimo sve što možemo, promijenili smo i način isplate, proces i sve što smo mogli i sve u suradnji s poduzetnicima, jer kažem, ne misle svi isto'', objasnio je ministar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na društvenim mrežama Poduzetnici izgubili strpljenje, pozvali na skup u centru Zagreba: "Sve smo drugo pokušali, ovo je jedini način da nas čuju i vide"

Ministar je potvrdio kako se neprestano razmišlja i o novim mjerama, ali se sve radi u skladu s brojkama, jer je potreban oprez. ''Potrebno je sada imati najbolji utjecaj na pandemiju kako bi kasnije imali što je moguće bolji utjecaj na gospodarstvo''.

Najgledanija informativna emisija u zemlji, Dnevnik Nove TV, u utrci je za medijsku nagradu Večernjakova ruža u kategoriji TV emisija godine.

Podržite je svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene