Obavijesti Video Pretražite Navigacija
25. obljetnica akcije

Krstičević: "Ako epidemiološka slika to bude dopuštala, u Kninu će se održati mimohod za Oluju"

Damir Krstičević
Damir Krstičević Foto: DNEVNIK.hr
Ministar obrane Damir Krstičević nada se kako će se u Kninu 5. kolovoza moći održati 25. obljetnica vojno-redarstvene akcije Oluja.

Kazao je kako bi se mimohod u Kninu mogao održati ako to epidemiološka situacija bude dopuštala.

Pročitajte i ovo Crkva - 1 Incident u Stobreču Vjernik ispričao što se dogodilo kad je Krstičević došao na oltar crkve: "Ljudi su došli čuti riječ Gospodnju, a ne političara" Slika nije dostupna "Spoj prošlosti i budućnosti" Ministar Krstičević: Dostojno i ponosno proslavimo Oluju

Ministar Krstičević danas je, uz ministra branitelja Tomu Medveda, zapovjednika Hrvatske kopnene vojske general-bojnika Borisa Šerića, zapovjednika 3. mehanizirane bojne Pauci bojnika Ivicu Armanda i predsjednika Udruge veterana 4. gardijske brigade Hrvoja Pupića Vurilja sudjelovao na obilježavanju 29. obljetnice 4. gardijske brigade Pauci i 3. mehanizirane bojne Pauci Gardijske mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske.

U sklopu obilježavanja položeni su vijenci i zapaljene svijeće ispred Spomen-ploče na ulazu u splitsku Vilu Dalmacija, na spomeniku 4. gardijskoj brigadi u Splitu te ispred spomen-kapelice Svetog Križa u Dračevcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene