Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRVATSKA IZ MINUTE U MINUTU

Nacionalni stožer objavio brojke: Provjerite koliko je novozaraženih u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata zabilježeno je 668 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5522. Među njima su 503 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 24 pacijenta. Preminulo je pet osoba.

 

  • 5522 aktivna slučaja
  • 503 pacijenta na bolničkom liječenju
  • 24 osobe na respiratoru

Stanje iz minute u minutu možete pratiti u nastavku:

14:56 Splitsko-dalmatinska županija zabilježila je 31 novi slučaj zaraze koronavirusom. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata nije bilo preminulih osoba pozitivnih na COVID infekciju. Ukupno 45 osoba nalazi se u samoizolaciji.

13:31 Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije zabilježeno je 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U protekla 24 sata nije bilo preminulih osoba od posljedica COVID-a 19.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mjere ukinute, ali... Provjerili smo u kojim su bolnicama ipak dopušteni posjeti pacijentima

13:20 U Gradu Zagrebu zabilježeno je 190 novih slučajeva zaraze koronavirusom. S COVID-om su preminule tri osobe u posljednja 24 sata. U Karanteni Grada Zagreba trenutno nema korisnika.

12:53 Varaždinska županija registrirala je 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Nije bilo preminulih COVID-19 pacijenata u posljednja 24 sata. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 28 osoba, a nijedna osoba nije na respiratoru.

12:20 U posljednja 24 sata Krapinsko-zagorska županija zabilježila je 24 nova slučaja zaraze koronavirusom. Ondje se od COVID-a oporavilo sedam osoba, a u samoizolaciji se nalaze 324.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žele COVID Zero UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Prijestolnica financija postala mjesto straha i terora: Stravične snimke iz najveće karantene na svijetu ostavljaju bez teksta

11:44 Na području Zadarske županije potvrđeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Zadar na COVID odjelima hospitalizirano je 12 bolesnika i nitko nije na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju su 2 bolesnika oboljela od COVID-a 19.

11:22 Šibensko-kninska županija zabilježila je 15 novih slučajeva zaraze COVID-om 19. Na tom je području trenutno aktivno 120 slučajeva zaraze. U šibenskoj bolnici liječi se 15 osoba od kojih nitko nije na respiratoru.

11:04 Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je najnovije brojke.

U posljednja 24 sata zabilježeno je 668 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5522. Među njima su 503 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 24 pacijenta. Preminulo je pet osoba.

10:36 Na 120 obrađenih uzoraka Osječko-baranjska županija zabilježila je 32 nova slučaja zaraze. Na području županije u posljednja 24 sata hospitalizirano je 26 pacijenata pozitivnih na COVID.

10:31 U Dubrovačko-neretvanskoj županiji potvrđena su 32 nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici u Dubrovniku hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na COVID-19, tri pacijenta liječe se na intenzivnoj skrbi, a jedan je na respiratoru.

10:20 Na području Ličko-senjske županije potvrđeno je devet novih slučajeva zaraze. U posljednja 24 sata ondje je preminula jedna osoba, dok je njih 12 izliječeno od bolesti COVID-19.

10:14 Ukupno sedam novih slučajeva zaraze COVID-om zabilježeno je na području Virovitičko-podravske županije. Osam pacijenata pozitivnih na COVID nalazi se na liječenju u Općoj bolnici Virovitica.

10:10 Primorsko-goranska županija zabilježila je 101 novi slučaj zaraze koronavirusom. Od COVID-a je ozdravilo 128 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Rijeka nije bilo preminulih osoba od koronavirusa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mjere su već labave Kad će proglasiti završetak epidemije? Beroš i Capak objasnili kad bi mogli svirati kraj

10:02 Zagrebačka županija zabilježila je 73 nova slučaja zaraze COVID-om. Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo te županije u posljednja 24 sata od koronavirusa ozdravile su dvije osobe.

10:00 U posljednja 24 sata na području Karlovačke županije zabilježeno je 25 novih slučajeva zaraze. Hospitalizirana su četiri nova pacijenta pozitivna na COVID.

9:42 U Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U županiji je trenutno hospitalizirano deset pacijenata pozitivnih na COVID, a u posljednja 24 sata nema preminulih osoba.

9:25 Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Hospitalizirana je jedna osoba, dok u posljednja 24 sata nije preminuo nijedan pacijent zaražen COVID-om.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon više od dvije godine Dobre vijesti za sve: HZJZ objavio veliku promjenu u epidemiološkim mjerama

8:00 Sisačko-moslavačka županija u posljednja je 24 sata zabilježila 17 novih slučajeva zaraze. S područja grada Siska osam je novooboljelih, s područja Kutine njih šest, a po jedna osoba je novooboljela u Popovači, Novskoj i Petrinji.

7:45 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 24 nova slučaja zaraze koronavirusom. Na području te županije u samoizolaciji su 74 osobe, a u protekla 24 sata nije bilo preminulih osoba s koronavirusom.

7:25 Još jedna susjedna zemlja ukinula obvezne maske: "Ne bi ih trebalo u potpunosti odbaciti". >>Opširnije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene