Josip Manolić
Josip Manolić Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Cijepljenje preko reda glavna je tema u Hrvatskoj posljednjih nekoliko dana. Priliku prokomentirati moralno neodgovornu odluku nije propustio ni Josip Manolić.


Iako je već zakoračio u drugo stoljeće života te pripada ugroženoj skupini, drugi hrvatski premijer Josip Manolić još uvijek se nije cijepio.

''Nisam se cijepio i nitko me nije zvao da se cijepim. Kad dođe red na mene, cijepit ću se'', rekao je Manolić te dodao da nije nikako u redu cijepiti se preko reda.

''Cijepljenje preko reda pretpostavlja da imaš neku vezu pa ćeš se cijepiti. To nije u redu jer svi trebamo čekati svoj red'', komentirao je.

Filip Cvitkušić Filipov dom nalazi se iznad velike rupe, a i sam je skoro upao u jednu manju: "Prednji kotač traktora je samo počeo tonuti..."

Zgrada Vrhovnog suda Posljednji dan prijave za predsjednika Vrhovnog suda: Trojac u borbi za tron

Za razliku od Manolića, njegov vršnjak, general Ivan Mišković Brk, bivši načelnik KOS-a i Titov specijalni savjetnik za sigurnost, primio je prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa. No, nije se cijepio preko veze, već su u njegov dom stigli predstavnici udruge koja skrbi o starijima od 90 godina te ga je nakon dogovora cijepio liječnik obiteljske medicine, prenosi Nacional.