Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UGROŽENA SKUPINA

Josip Manolić (100) komentirao afere s cijepljenjem: ''Svi trebamo čekati svoj red. Kad dođe red na mene, cijepit ću se''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijepljenje preko reda glavna je tema u Hrvatskoj posljednjih nekoliko dana. Priliku prokomentirati moralno neodgovornu odluku nije propustio ni Josip Manolić.

Iako je već zakoračio u drugo stoljeće života te pripada ugroženoj skupini, drugi hrvatski premijer Josip Manolić još uvijek se nije cijepio.

''Nisam se cijepio i nitko me nije zvao da se cijepim. Kad dođe red na mene, cijepit ću se'', rekao je Manolić te dodao da nije nikako u redu cijepiti se preko reda.

''Cijepljenje preko reda pretpostavlja da imaš neku vezu pa ćeš se cijepiti. To nije u redu jer svi trebamo čekati svoj red'', komentirao je.

Pročitajte i ovo Filip Cvitkušić POTREBNA HITNA SANACIJA Filipov dom nalazi se iznad velike rupe, a i sam je skoro upao u jednu manju: "Prednji kotač traktora je samo počeo tonuti..."

Pročitajte i ovo Zgrada Vrhovnog suda SABOR BIRA Posljednji dan prijave za predsjednika Vrhovnog suda: Trojac u borbi za tron

Za razliku od Manolića, njegov vršnjak, general Ivan Mišković Brk, bivši načelnik KOS-a i Titov specijalni savjetnik za sigurnost, primio je prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa. No, nije se cijepio preko veze, već su u njegov dom stigli predstavnici udruge koja skrbi o starijima od 90 godina te ga je nakon dogovora cijepio liječnik obiteljske medicine, prenosi Nacional.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene