Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZ MINUTE U MINUTU

Nacionalni stožer objavio brojke: Pogledajte koliko je novozaraženih u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U posljednja 24 sata zabilježena su 834 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 6076.

 

  • 6076 aktivnih slučajeva
  • 527 pacijenata na bolničkom liječenju
  • 24 osobe na respiratoru

Stanje iz minute u minutu možete pratiti u nastavku:

15:00 Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Grad Zagreb zabilježio je 304 nova slučaja zaraze koronavirusom. Dvije osobe preminule su s dijagnozom COVID-a. U Karanteni Grada Zagreba trenutno nema korisnika.

14:15 Pet novih slučajeva zaraze zabilježila je Virovitičko-podravska županija. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Virovitica nalaze se četiri pacijenta oboljela od COVID-a.

14:00 U Splitsko-dalmatinskoj županiji zabilježeno je 106 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U splitskome KBC-u od COVID-a se liječi 25 osoba, od kojih su četiri na respiratoru, priopćeno je iz županijskog Stožera civilne zaštite.

12:10 Prema podacima Nacionalnog stožera, u posljednja 24 sata zabilježena su 834 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 6076. Među njima je 527 pacijenata na bolničkom liječenju, od kojih su na respiratoru 24. Preminulo je osam osoba.

11:43 Krapinsko-zagorska županija u posljednja je 24 sata zabilježila 32 nova slučaja zaraze koronavirusom. Na tom se području od COVID-a oporavilo 15 osoba te su ondje trenutno aktivna 362 slučaja zaraze.

11:20 Ukupno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata zabilježeno u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Na tom je području s COVID-om preminula jedna osoba.

10:58 U Ličko-senjskoj županiji registrirano je 14 novooboljelih od koronavirusa. U toj su županiji aktivna ukupno 44 slučaja zaraze, a na liječenju se trenutno nalazi pet osoba.

10:50 Na području Šibensko-kninske županije u posljednja 24 sata od koronavirusa oboljele su 24 osobe. Trenutno je 114 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 13 osoba. Nitko nije na respiratoru.

10:38 Primorsko-goranska županija zabilježila je 95 novih slučajeva zaraze. U toj županiji s COVID-om je preminula jedna osoba, a njih 176 je ozdravilo.

10:25 U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U OB-u Dubrovnik hospitalizirano je 13 osoba pozitivnih na koronavirus, tri pacijenta su na intenzivnoj skrbi, a jedan je na respiratoru.

10:15 Ukupno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom u Karlovačkoj županiji. Dosad je u toj županiji od COVID-a oboljelo 35.720 osoba, a u bolnicama je preminulo 779 pacijenata pozitivnih na COVID.

10:11 Zadarska županija u posljednja 24 sata zabilježila je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom na ukupno 167 testiranih. Trenutno je u tamošnjoj Općoj bolnici hospitalizirano 13 pacijenata oboljelih od COVID-a, od kojih je jedan na respiratoru.

Zbog smanjenog interesa građana za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 cijepni punkt ŠC Višnjik će 25. 4. 2022. godine privremeno obustaviti provedbu cijepljenja građana, a svi zainteresirani će se i dalje moći cijepiti kod svojeg izabranog liječnika ili u Zavodu za javno zdravstvo Zadar u Službi za epidemiologiju utorkom i četvrtkom u vremenskom razdoblju od 8:00 do 10:00 sati.

10:08 Ukupno 121 novi slučaj zaraze zabilježen je u Zagrebačkoj županiji. Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo te županije, ondje je u posljednja 24 sata od COVID-a ozdravilo 47 osoba.

9:43 U Osječko-baranjskoj županiji potvrđen je 61 novi slučaj zaraze. U posljednja 24 sata hospitalizirane su 32 osobe, a s COVID-om su preminule dvije osobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kronologija virusa u Hrvatskoj Nakon dvije godine "staro normalno": Danas bez maske u trgovinu, tramvaj...Od potpunog lockdowna do kolektivnog imuniteta

Pročitajte i ovo Muke po testiranju na koronavirus - 5 PADA BROJ ZARAŽENIH Još jedna susjedna zemlja ukida gotovo sve COVID mjere: "Očekujemo povratak na staro normalno"

8:53 Međimurska županija zabilježila je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom. Broj pozitivnih osoba ondje je ukupno 160, a u posljednja 24 sata nije hospitaliziran nijedan pacijent pozitivan na COVID. S COVID-om je preminula jedna osoba.

8:17 U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je šest pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih su dva na respiratoru. 

8:16 Ukupno 26 novih slučajeva zabilježeno je u Varaždinskoj županiji, a testirano je 98 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 pacijenata. Trenutno je 790 aktivnih slučajeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon više od dvije godine Dobre vijesti za sve: HZJZ objavio veliku promjenu u epidemiološkim mjerama

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mjere su već labave Kad će proglasiti završetak epidemije? Beroš i Capak objasnili kad bi mogli svirati kraj

7:54 U Sisačko-moslavačkoj županiji su 24 novooboljele osobe. Radi se o 12 osoba s područja grada Siska, tri s područja grada Kutine, po dvije s područja općina Lipovljani i Velika Ludina te grada Popovače i po jednoj osobi s područja gradova Novske i Petrinje te općine Topusko.

7:38 U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivan 51 slučaj zaraze, a dvije osobe su hospitalizirane. Na posljednjem testiranju obrađena su 43 uzorka, od kojih je 12 pozitivnih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene