Umirovljenica Branka Aničić, koja se prva u Hrvatskoj cijepila protiv COVID-a, primila je i drugu dozu.

Galerija Umirovljenica koja se prva u Hrvatskoj cijepila, primila i drugu dozu - 5 Umirovljenica koja se prva u Hrvatskoj cijepila, primila i drugu dozu - 4 Umirovljenica koja se prva u Hrvatskoj cijepila, primila i drugu dozu - 3 +1 Umirovljenica koja se prva u Hrvatskoj cijepila, primila i drugu dozu - 2

Branka Aničić (81), štićenica Doma za starije Trešnjevka, koja je prva u Hrvatskoj primila cjepivo protiv COVID-a, cijepila se i drugi put.

Branka je prva osoba u Hrvatskoj koja se cijepila protiv koronavirusa. 27. prosinca primila je Pfizerovo cjepivo u domu za starije na Trešnjevci.

U utorak je primila drugu, odnosno posljednju dozu. Nakon prve doze nije imala nikakve nuspojave, a drugoj se iskreno veselila.

Do sada je u Hrvatskoj cijepljeno 45.710 ljudi. HALMED-u su prijavljene 104 nuspojave. Od toga je 10 posto težih.

Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 3 Branka se prva u Hrvatskoj cijepila protiv korone, a idući tjedan primit će drugu dozu: "Baš ono jedva čekam, stvarno!"

Branka Aničić prva se cijepila protiv koronavirusa u Hrvatskoj Branka Aničić (81) prva u Hrvatskoj primila cjepivo: ''Ponosna sam!"

Još uvijek traje cijepljenje u prvoj fazi. Uskoro bi se trebali početi cijepiti i stariji od 65 godina i kronični bolesnici. Svi ostali na red će doći oko proljeća.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju