Kako doznaje Dnevnik Nove TV, cijepiti su se počeli i neki suci.

Galerija


Ipak, ne pred kamerama. Kako doznajemo, cijepi se desetero sudaca Ustavnog suda. Dvoje je to odbilo, jedna je sutkinja preboljela koronu. Cjepivo će do kraja tjedna primiti i suci Vrhovnog suda.

Vezani članci Sindikat hrvatskih učitelja Sindikat hrvatskih učitelja traži bržu mogućnost cijepljenja: ''Zaposlenici u obrazovanju se ne mogu se prijaviti kao prioriteti'' Dragomira Majhen s Instituta Ruđer Bošković i Viktorija Bednjanec Znanstvenica s Instituta Ruđer Bošković otkrila što se zna o ruskom cjepivu: "Kad dođem na red cijepit ću se bilo kojim cjepivom"

Podsjetimo, pred kamerama su se u ponedjeljak cijepila 52 saborska zastupnika!

"Nažalost, kod cijepljenja postoji velika doza nepovjerenja koju možeš razbiti samo svojim primjerom", rekao je Peđa Grbin.

Zastupnici Mosta, Domovinskog pokreta, Zeleno-lijevi blok, ali i neki drugi zastupnici odbili su cijepljenje.

"Na ovaj način nećemo uvjeriti građane da je cjepivo dobro, već ćemo poslati poruku da su političari privilegiraniji od drugih. Ja u tome neću i ne želim sudjelovati, a cijepit ću se kad na mene dođe red", objasnila je Dalija Orešković svoje protivljenje.

A 30-ak zastupnika koronu je preboljelo! Među njima je i HDZ-ov zastupnik Josip Đakić, koji je prebolio teži oblik korone. Ipak se cjepio.

"Da se ne bi ponovilo ni meni, ali evo, želim pokazati primjerom da to ne boli, da to nije nikakva ugroza života i da je to stvarna potreba", objasnio je Đakić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr