Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznaje Dnevnik Nove TV

Osim zastupnika cijepiti su se počeli i suci Ustavnog i Vrhovnog suda - no ne pred kamerama

Aktualno Galerija Cijepili se saborski zastupnici - 1 Cijepili se saborski zastupnici - 1 Foto: DNEVNIK.hr Cijepili se saborski zastupnici - 2 Cijepili se saborski zastupnici - 2 Foto: DNEVNIK.hr Cijepili se saborski zastupnici - 3 Cijepili se saborski zastupnici - 3 Foto: DNEVNIK.hr Cijepili se saborski zastupnici - 5 Cijepili se saborski zastupnici - 5 Foto: DNEVNIK.hr +0 Cijepili se saborski zastupnici - 4 Galerija 1/5 >>
Kako doznaje Dnevnik Nove TV, cijepiti su se počeli i neki suci.

Ipak, ne pred kamerama. Kako doznajemo, cijepi se desetero sudaca Ustavnog suda. Dvoje je to odbilo, jedna je sutkinja preboljela koronu. Cjepivo će do kraja tjedna primiti i suci Vrhovnog suda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pozvali premijera na ostavku Više tisuća ljudi prosvjedovalo protiv mjera i programa cijepljenja, vodio ih kardiolog koji vladi poručuje: "Biramo da vi ne birate umjesto nas" Slika nije dostupna kaos ide dalje Pozvali sve na cijepljenje, a doza im nestalo već nakon 10 minuta: "Kako da budemo odgovorni?"; Stiglo i objašnjenje: "Došli su nam iz susjednih županija..."

Podsjetimo, pred kamerama su se u ponedjeljak cijepila 52 saborska zastupnika!

"Nažalost, kod cijepljenja postoji velika doza nepovjerenja koju možeš razbiti samo svojim primjerom", rekao je Peđa Grbin.

Zastupnici Mosta, Domovinskog pokreta, Zeleno-lijevi blok, ali i neki drugi zastupnici odbili su cijepljenje.

"Na ovaj način nećemo uvjeriti građane da je cjepivo dobro, već ćemo poslati poruku da su političari privilegiraniji od drugih. Ja u tome neću i ne želim sudjelovati, a cijepit ću se kad na mene dođe red", objasnila je Dalija Orešković svoje protivljenje.

A 30-ak zastupnika koronu je preboljelo! Među njima je i HDZ-ov zastupnik Josip Đakić, koji je prebolio teži oblik korone. Ipak se cjepio.

"Da se ne bi ponovilo ni meni, ali evo, želim pokazati primjerom da to ne boli, da to nije nikakva ugroza života i da je to stvarna potreba", objasnio je Đakić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene