Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bahrein je u četvrtak prvi na svijetu odobrio cjepivo protiv covida-19 koje je razvio Johnson & Johnson koje se daje u jednoj dozi, objavile su nacionalne vlasti.


Mala zaljevska država već besplatno nudi svojim građanima cjepiva koja su razvili Pfizer i BioNTech, kineski Sinopharm, AstraZeneca i Oxford te ruski Sputnjik V.

Nacionalna regulatorna agencija za zdravstvo objavila je da je cjepivo namijenjeno za skupine koje su izložene većem riziku od komplikacija od COVID-19, uključujući starije i ljude s kroničnim bolestima.

Slika nije dostupna Godina iz noćne more: Gdje smo danas, 365 dana od početka zaraze koja je već sada promijenila svijet?

Masovno cijepljenje u Srbiji - 1 Iako su cijepili više od 1,2 milijuna ljudi, sada bilježe nagli porast broja zaraženih: Krizni stožer objavio da razmišljaju o novom pooštravanju mjera

Američki FDA u srijedu je objavio da izgleda da je to cjepivo sigurno i učinkovito u kliničkim ispitivanjima, otvorivši put za njegovo odobrenje za korištenje u SAD-u već ovaj tjedan.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju