"Moram priznati da je ovo lijepa stvar što grad radi, koji mogu platiti trebaju platiti pa ćemo to riješiti na opće zadovoljstvo", rekao je Zvonimir Boban ekskluzivno za Dnevnik Nove TV.

Galerija


Milan Bandić oprašta dugove milijunašima - vijest je koja je digla politiku i javnost na noge. Onima pod blokadom ili ovrhom, grad Zagreb oprašta dugove do 10.000 kuna. Izostanak socijalnog i imovinskog cenzusa na listu od 15 tisuća dužnika svrstao je i ljude koji baš i nisu potrebiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Građevinske tvrtke bez ijednog zaposlenog dužne 5 MILIJARDI kuna! Slika nije dostupna Bandić otpisuje dugove!

Na listi kojima bi trebali biti oprošteni dugovi, doznaje Jutarnji list, među ostalima, našli su se suprug ministrice vanjskih poslova, trgovac oružjem Zvonko Zubak, ali i Zvonimir Boban - koji je o tome progovorio ekskluzivno za Dnevnik Nove TV.

"Ne znam o čemu je riječ, ali ću ispitati i platiti što treba. Već tri godine sam prijavljen u Švicarskoj tako da se vjerojatno nešto izgubilo u prijevodu. Nisam neki birokratsko administrativni fenomen, ali evo nisam bio obaviješten. Nisu možda mogli doći do mene, ali nema problema ja ću to ispitati i riješiti moj dug", rekao Zvonimir Boban i dodao:

"Moram priznati da je ovo lijepa stvar što grad radi, koji mogu platiti trebaju platiti pa ćemo to riješiti na opće zadovoljstvo. Sigurno je poznato ljudima da živim u Švicarskoj, neće mi biti nikakav problem rješiti ovu stvar", poručio je Boban.

Veliko otkriće kod Imotskog: Znanstvenici otkrili novu vrstu u Crvenom jezeru

Bez struje deseci tisuća ljudi: Obilni snijeg i kiša poharali više europskih zemalja