Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šams ipak otpao

Zračna luka Zagreb poništila sporni natječaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zračna luka Zagreb poništila je natječaje za radno mjesto zamjenika direktora i voditelja poslova istraživanja tržišta.

'Istina je, Zračna luka Zagreb poništila je natječaj, radi se o odluci nadzornog odbora, koja je posljedica koordinacije s Ministarstvom', rekao je za Dnevnik.hr Jadran Kopar iz glasnogovorništva Zračne luke Zagreb.

Pročitajte i ovo Magdalena Dovečer nagodio se Priznao da mu je nećakinja namještala natječaj: Oboje dobili rad za opće dobro umjesto zatvora Televizor najavili značajna poboljšanja Odlučeno je tko će mjeriti televizijsku gledanost u Hrvatskoj

Dodao je kako usprkos poništenju natječaja, proces koncesije teče normalno, i na dnevnoj bazi odvijaju se intenzivni sastanci koji rješavaju tekuće probleme.

>> Javio Zračnoj luci Zagreb da ga je Hajdaš Dončić imenovao, a natječaj tek raspisan

Podsjetimo, iako je natječaj za zamjenika direktora za koncesiju Zračne luke Zagreb raspisan nedavno dana, o njemu je navodno odlučeno još u lipnju.

U tamo objavljenim mailovima stoji kako je ministar Siniša Hajdaš Dončić na to mjesto postavio Krunoslava Šamsa, koji je prije mjesec i pol dana pravnu službu Zračne luke obavijestio kako je imenovan od strane ministra.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene