Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.hr

Na stranici izabranog predsjednika Zorana Milanovića na Facebooku osvanule su fotografije iz zagrebačke Tvornice kulture, u kojoj je proslavio pobjedu na izborima.


Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović opet se oglasio na Facebooku. Obratio se javnosti ponovivši dio govora koji je održao u Tvornici kulture nakon pobjede na izborima. Uz fotografije iz stožera tagirao je i SDP-ovu europarlamentarku Biljanu Borzan te Sabinu Glasovac.  

Vezani članci Biljana Borzan Borzan nakon prvih izlaznih anketa komentirala plasman SDP-a: ''Rezovi u organizaciji su rađeni prekasno, birači su nas kaznili zbog koketiranja s Bandićem'' Predsjednik Zoran Milanović Milanović spustio Jandrokoviću zbog fotografije u gaćama: "Mene je zadnji put mama tako slikala kad sam imao 13 i pol godina. To je nepristojno"

"Hvala svima. Hvala vam na svim čestitkama koje pristižu zadnjih par dana. Politika je strastven posao, pun ljubavi, katkad i netrpeljivosti. U to sam se davao i dajem se potpuno.

Želim da poštujemo različitosti, da budemo jedinstveni u različitosti – jedna mala, ali žilava, moćna i vedra nacija i tako dah po dah, osmijeh po osmijeh, događaj po događaj – polako, ali stalno, neprestano idemo prema boljim rezultatima i prema većem zadovoljstvu ljudi koji žive u Hrvatskoj", napisao je Milanović.