Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio i fotogaleriju

Zoran Milanović opet se obratio javnosti te otkrio što želi u budućnosti: "Politika je strastven posao"

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.hr
Na stranici izabranog predsjednika Zorana Milanovića na Facebooku osvanule su fotografije iz zagrebačke Tvornice kulture, u kojoj je proslavio pobjedu na izborima.

Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović opet se oglasio na Facebooku. Obratio se javnosti ponovivši dio govora koji je održao u Tvornici kulture nakon pobjede na izborima. Uz fotografije iz stožera tagirao je i SDP-ovu europarlamentarku Biljanu Borzan te Sabinu Glasovac.  

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

"Hvala svima. Hvala vam na svim čestitkama koje pristižu zadnjih par dana. Politika je strastven posao, pun ljubavi, katkad i netrpeljivosti. U to sam se davao i dajem se potpuno.

Želim da poštujemo različitosti, da budemo jedinstveni u različitosti – jedna mala, ali žilava, moćna i vedra nacija i tako dah po dah, osmijeh po osmijeh, događaj po događaj – polako, ali stalno, neprestano idemo prema boljim rezultatima i prema većem zadovoljstvu ljudi koji žive u Hrvatskoj", napisao je Milanović. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene