Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Produživanje mandata

Milanović: Odlučit ćemo kad dođe vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović još se nije izjasnio o produživanu mandata Glavnog državnog odvjetnika.

Na pitanje hoće li SDP podržati Mladena Bajića za novi, četvrti mandat na čelu DORH-a, premijer Zoran Milanović odgovorio je u intervjuu za Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

'Još o tome nismo razmišljali, ta tema može čekati. Na vrijeme i u skladu sa zakonom ćemo donijeti odluku. Kada dođe vrijeme, odlučit ćemo. To je delikatna odluka koja ne smije biti stranački motivirana', rekao je premijer.

Saborski odbor jednoglasno podržao Bajićevo izvješće

U intervjuu se, između ostalog osvrnuo i na slučaj županice Marine Lovrić Merzel. 'U ovom trenutku ni vi ni ja ne znamo ni jednu činjenicu. Jedina je činjenica što znamo tko je županica Merzel i tko je osoba koja je optužuje. I to je sve. Pričekajmo', kaže premijer Milanović.

Baš se uz županicu Lovrić svako malo povezuju afere, a premijer to objašnjava 'devastacijom' HDZ-a. 'Ako vam kažem da je to zato što je u Sisačko-moslavačkoj županiji devastirala HDZ, reći ćete da sam pristran kao predsjednik SDP-a', zaključuje predsjednik Vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene