Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"da me ne pokradu"

Milanović upravo objavio: "Idem na izbore, ovo su moji aduti"

Zoran Milanović je objavio da će se kandidirati na predsjedničkim izborima.

"Očekujem podršku SDP-a, trebat će mi iz niza razloga, da me ne pokradu. Imam najviše znanja i iskustva od svih mogućih kandidata, ali to ne mora biti presudno. To su moji aduti", rekao je Zoran Milanović prilikom izjava novinarima, najavivši tako svoju kandidaturu na izborima za predsjednika Republike.

Odmah nakon ove izjave Milanović je otišao. Tako nije dopustio dodatna pitanja niti je htio govoriti o nekoj drugoj temi, pa ni o odluci Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. 

Milanović se naknadno oglasio i na Facebooku o svojoj kandidaturi. 

Povjerenstvo je  otvorilo predmet protiv Zorana Milanovića zbog leta državnim zrakoplovom u Leipzig na utakmicu hrvatske reprezentacije. Milanović je, osim svojih suradnika, na utakmicu poveo i suprugu Sanju Musić Milanović

Kako je izvijestio Dnevnik Nove TVPovjerenstvo je predmet otvorilo nakon što im je stigla prijava. Poručili su da će ispitati sve relevantne činjenice i okolnosti, a od Milanovića će zatražiti očitovanje ako utvrde da postoje pretpostavke za daljnje vođenje postupka. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, novac da se ne biste iznenadili Uskoro velika promjena u bankama: Imate još četiri dana da se javite, inače bi vas moglo koštati

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Prvi par Hrvatske Predsjednik Milanović poveo je suprugu na okršaj Hrvatske i Italije, ona je ukrala svu pozornost navijačkim outfitom!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene