Dvadesetčetvorogodišnji policajac Ivan Grbavac ubijen je prošli utorak prilikom intervencije u oružanom razbojstvu poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama.


Naoružani pljačkaš Kazimir Dužnović u rafalnoj je pucnjavi iz automatskog oružja također teško ranio četvoricu policajaca, od kojih se policajac Jadranko Certin i dalje bori za život u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Vezani članci Linkin Park Album kojim su ovi dečki pokorili svijet slavi 20. rođendan, objavljen i novi singl na kojem pjeva neprežaljeni frontmen Stjepan Hauser Zavodnik Hauser progovorio o suradnicama koje mu pjevaju u krilu, ali i najvažnijoj ženi u svom životu

Ivan Grbavac rođen je 18. ožujka 1985. godine u Zagrebu. Završio je srednju školu u Sesvetama i postao elektrotehničar. Međutim, odlučuje upisati Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac te postaje pripadnik naših redova i u Policijskoj upravi zagrebačkoj započinje s radom kao vježbenik 15. listopada 2007. godine. Nakon odrađenog vježbeničkog staža, 16. listopada 2008. godine raspoređen je u Policijsku postaju Sesvete na radno mjesto policijskog službenika. Početkom ožujka ove godine stekao je zvanje policajac, položivši državni stručni ispit za policajca.

Iza Ivana ostali su majka Zora i otac Mijo, dvije godine stariji brat Ante i 30-godišnja sestra Katica. Ivan je jako bio vezan uz djecu sestre Katice 4-godišnjeg Ivana i 11-mjesečnog Luku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju