Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova godina pred vratima

Život se sastoji od malih veselja: Pogledajte što raduje ljude u Hrvatskoj i čemu se nadaju

Aktualno Galerija Sastojci za sreću - 1 Sastojci za sreću - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sastojci za sreću - 2 Sastojci za sreću - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sastojci za sreću - 3 Sastojci za sreću - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sastojci za sreću - 4 Galerija 1/4 >>
Na trgu, ili kod kuće, u malom ili velikom društvu, mnogi 2024. jedva čekaju jer 2023. je bila puna izazova.

Mučila nas je inflacija, strahovali smo zbog ratova, priroda nam je ove godine žešće nego ikada prije pokazivala zube.

U tome svemu lako je izgubiti iz vida one male svakodnevne stvari koje su nas u godini na izmaku ipak neizmjerno veselile, a bilo ih je.

Život se sastoji od malih veselja. Lijepi dan.. dobro društvo... stvaranje uspomena s onima koje volimo...

Pročitajte i ovo Prizori iz Petrinje - 2 Tri godine nakon potresa Očajni ljudi još uvijek čekaju povratak u svoj dom: "To je naša hrvatska sprdačina, ne treba njima nitko ništa poručiti ako ne znaju svoj posao"

Upravo je ljubav jedna od onih stvari koju često uzimamo zdravo za gotovo, a uvijek je visoko na listi stvari koje nas čine sretnima.

Nekima je godina na izmaku donijela trenutke koje će teško biti nadmašiti. Biti roditelj nije uvijek lako, ali radost koju djeca mogu donijeti sve muke baca u drugi plan.

2023. nekima će se urezati u sjećanje jer su ostvarili poslovne ambicije, nekima jer su riješili probleme, a neki su pronašli ono što im je nedostajalo.

Pročitajte i ovo Mia Roje Đapić, psihologinja UŽAS U VELIKOJ GORICI I MEĐIMURJU Psihologinja za Dnevnik Nove TV: "Mit je da bismo se trebali bojati stranaca i nepoznatih ljudi, nasilje se odvija pod našim krovom"

Uz sve veće i manje stvari što nas vesele, na prvome je mjestu ipak samo jedno – zdravlje.

Uz puno mašte, zaigranosti, ambicije, predanosti, ljubavi i zdravlja ništa nije nemoguće, pa ni od malih stvari stvoriti ultimativnu sreću.

Po čemu će građani pamtiti ovu i nadati se u novoj godini, pogledajte u prilogu reporterke Dnevnika Nove TV Barbare Štrbac.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene