Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Nije ovo prvi put da se pišu ovakve p********', rekao je Željko Kerum o istrazi PNUSKOK-a u Banovini.


Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar potvrdio je da će u naredna dva dana PNUSKOK-u predati dokumentaciju i ugovore o najmu gradskih prostora sklopljenih za vrijeme dok je gradonačelnik bio Željko Kerum.

Vezani članci Haker za računalima Dnevnik Nove TV doznaje: Osječki suci nisu prošli sigurnosne provjere više od deset godina Policija, ilustracija - 1 Sramotni incident: Na splitskoj plaži napadnuti mladić i djevojka, državljani Srbije

Željko Kerum s druge strane tvrdi kako u Splitu nije postojala transparentnija i poštenija vlast od one za vrijeme njegovog mandata, piše Slobodna Dalmacija, te je istaknuo da je upravo zato jer je znao da će doći do ovoga sve radio po zakonu.

USKOK pokucao Kerumu: Gdje su dokumenti?

'Ovo nije ni prvi ni zadnji put da se pišu ovakve p******** i budalaštine. Da oni imaju išta protiv mene, odavno bi oni to riješili i meni skinuli glavu, odavno bi me obisili', komentirao je Kerum.

Također je kazao kako nikada nije potrošio ni kune gradskog ili državnog novca, pa i da nije koristio službenu karticu na koju je kao gradonačelnik imao pravo.

'Ja sam za svoj gušt uvijek trošio svoje novce. Sve te dodjele poslovnih prostora i sve ostalo prebacio sam na svoje suradnike i gradske službe. Jedino mi je bilo važno da se sve radi po zakonu', zaključio je Kerum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook