Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao istragu PNUSKOK-a

Kerum: Da imaju išta, odavno bi me obisili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Nije ovo prvi put da se pišu ovakve p********', rekao je Željko Kerum o istrazi PNUSKOK-a u Banovini.

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar potvrdio je da će u naredna dva dana PNUSKOK-u predati dokumentaciju i ugovore o najmu gradskih prostora sklopljenih za vrijeme dok je gradonačelnik bio Željko Kerum.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe Slika nije dostupna Što je radio kao gradonačelnik Splita? USKOK pokucao Kerumu: Gdje su dokumenti?

Željko Kerum s druge strane tvrdi kako u Splitu nije postojala transparentnija i poštenija vlast od one za vrijeme njegovog mandata, piše Slobodna Dalmacija, te je istaknuo da je upravo zato jer je znao da će doći do ovoga sve radio po zakonu.

USKOK pokucao Kerumu: Gdje su dokumenti?

'Ovo nije ni prvi ni zadnji put da se pišu ovakve p******** i budalaštine. Da oni imaju išta protiv mene, odavno bi oni to riješili i meni skinuli glavu, odavno bi me obisili', komentirao je Kerum.

Također je kazao kako nikada nije potrošio ni kune gradskog ili državnog novca, pa i da nije koristio službenu karticu na koju je kao gradonačelnik imao pravo.

'Ja sam za svoj gušt uvijek trošio svoje novce. Sve te dodjele poslovnih prostora i sve ostalo prebacio sam na svoje suradnike i gradske službe. Jedino mi je bilo važno da se sve radi po zakonu', zaključio je Kerum.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene