Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako ste u potrazi za novim prijevoznim sredstvom možda je ovo prava prilika za vas.


Američko veleposlanstvo u Zagrebu putem aukcije građanima nudi na prodaju dva rabljena vozila - Mercedes Viano 2.2CDI iz 2008. godine te Chevrolet Bus C4500 Supreme SII iz 2007 godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Aukcija za djevičanstvo: Brazilka razmatra ponudu arapskog milijunaša! Slika nije dostupna I to je moguće: Japanac na aukciji ponudio Zemlju!

Početna cijena Mercedesa je 85.000 kuna, a Chevroleta 75.000 kuna. Želite li sudjelovati u dražbi potrebno je registrirati se na stranicama Veleposlanstva te dati ponudu sa iznosom koji ste spremni ponuditi za vozilo. Potom ćete biti pozvani na pregled vozila, a zatim i dati i svoju konačnu ponudu.

Vozila se prodaju po načelu viđeno-kupljeno, prema potvrdi Ministarstva Vanjskih Poslova - Diplomatskog Protokola RH i Ministrastva Finacija - Carinske Uprave bez naplate carine, PDV-a i posebnog poreza.

Kupcu vozila osigurava se račun u kunama, knjižica vozila i prometna dozvola ili potvrda MUP-a, izjava državnog protokola RH kojom se dozvoljava prodaja predmetnog vozila Hrvatskoj pravnoj ili fizičkoj osobi bez naplate carine, posebnog poreza i poreza na dodanu vrijednost te potvrda da je vozilo kupljeno na javnoj dražbi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju