Ministar financija Zdravko Marić pokazao je zavidne mišiće na cijepljenju protiv koronavirusa. Otkrio je i koliko je sklekova napravio prije cijepljenja.


Članovi Vlade cijepili su se danas protiv koronavirusa. Među onima koji su primili cjepivo bio je i ministar financija Zdravko Marić, koji je sve iznenadio isklesanom figurom.

Vezani članci Zdravko Marić Hrvatska postigla dogovor sa šest banaka koje vode postupke zbog švicaraca, Marić otkrio: ''U četiri slučaja odmah ide suspenzija'' Zdravko Marić Ministar Marić postao hit u svijetu, za sve je kriva majica koja je istaknula njegove mišiće, pogledajte urnebesne komentare!

Marić je skinuo sako i košulju i pokazao nabildane ruke i torzo, što nije prošlo nezapaženo. Na konferenciji za medije Marić nije mogao proći bez pitanja o svojim mišićima. Novinare je tako zanimalo koliko je napravio sklekova jutros prije cijepljenja.

''Jutros nisam'', nasmijao se ministar. ''Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta'', rekao je.

Ministar Zdravko Marić se cijepio protiv koronavirusa - 1
Ministar Zdravko Marić se cijepio protiv koronavirusa - 2 (Foto: Marin Tironi/Pixsell)