Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvalila se stijena

Dramatično kod Sv. Roka: Nakon nesreće – odron!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kolnik kod tunela Bristovac pala je velika stijena i dionica autoceste Sv. Rok – Maslenica ostaje zatvorena za promet do nedjelje.

Iako su s autoceste Zagreb - Split kod tunela Krpani večeras uklonjena vozila iz jutrošnje teške prometne nesreće, dionica Sv. Rok -Maslenica ostaje zatvorena za promet zbog velikog odrona kod tunela 'Bristovac', gdje je na kolnik pala velika stijena.

'Neposredno prije nego što je policija nakon završetka očevida predala HAC-u autocestu na saniranje kolničkih površina, srušila se velika stijena kod tunela Bristovac, drugog tunela od Sv. Roka u pravcu Zadra', doznaje se od vršitelja dužnosti direktora 'Održavanja i naplate cestarina' Hrvatskih autocesta Željka Kadijevića.

Budući da je velika količina kamenja na cesti, i to u usjeku, zbog sigurnosti prometa odlučeno je da autocesta ostaje noćas zatvorena za promet u oba smjera, a tijekom nedjelje provjerit će se mogućnost normalizacije prometa.

'Nije dovoljno ukloniti kamenje koje se odronilo jer postoji tendencija daljnjeg odronjavanja, a ako se to sutra tijekom dana nedvojbeno utvrdi, morat će se u sanaciju uključiti i Hrvatske ceste koje, za razliku od naše tvrtke, rade i građevinske zahvate', kazao je Kadijević.

Vozila i ostaci od jutrošnje teške prometne nesreće - lančanog sudara u kojemu su poginule tri a ozlijeđeno je 17 osoba, uklonjeni su s prometnice na 212. kilometru oko 20 sati večeras, a odron se dogodio desetak kilometara dalje. Kako je cesta zatvorena, nije nije stradao. (Hina)

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Pukotina na cesti na zagrebačkom Pantovčaku Aktiviralo se klizište VIDEO Od ovoga je krenuo odron na Pantovčaku: Iz asfalta curi voda, pukotina se proširila duž ceste

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene