Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor objasnila

U 13 sati svakog dana pirotehničare ne možete dobiti na mobitel - Evo zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski pirotehničari svaki dan u 13 sati dižu slušalice i prenose vrlo važne vijesti.

Tijekom današnje rasprave o razminiranju i strategiji za minsko sumnjiva područja Jadranka Kosor svojim je kolegama zastupnicima priopćila nešto što je saznala tijekom godina rada i što je se najviše dojmilo.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Poziv: Radovi u Samoboru - 6 Poziv Domagoja Mikića Već su mjesecima trebali normalno živjeti, a zbog teške mehanizacije do njih ne mogu hitna ni vatrogasci: "Samo si razmišljam da se njemu nešto dogodi"

UŽIVO 'Nikoga nije briga koliko pirotehničara pogiba!'

'Ja ću danas spomenuti nešto što sam, družeći se i radeći na raznim pozicijama u izvršnoj vlasti, surađujući s pirotehničarima, njihovim sindikatima, pokušavajući riješiti neke probleme, saznala. To je nešto što mi se čini najdojmljivije i na najbolji način ocrtava svu težinu i sav križ toga posla. Dakle, ono što sam saznala jest da u 13 sati svakoga dana dok pirotehničari rade ne možete na mobitel dobiti nijednog pirotehničara. Zašto? Zato što u 13 sati zovu svoje obitelji i govore im važnu vijest - živi smo, zdravi smo i sve je dobro', objasnila je Kosor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene