Obavijesti Video Pretražite Navigacija
privremena odluka

Sad je službeno: Od ponedjeljka se naplaćuje parking kod zdravstvenih ustanova u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podružnica Zagrebačkoga holdinga Zagrebparkin najavio je u srijedu kako od ponedjeljka, 16. kolovoza ponovno započinje naplata korištenja javnih parkirališta u blizini zdravstvenih ustanova čiji je osnivač Grad Zagreb i Republika Hrvatska.

Privremeno ukidanje naplate, kako navodi, uvedeno je zbog svojedobnoga velikog opterećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina"

Zbog povoljnijega epidemiološkog stanja u gradu i smanjene opterećenosti zdravstvenog sustava parkiranje na javnim parkiralištima koja se nalaze u blizini zdravstvenih ustanova ponovno će se naplaćivati korisnicima sukladno postojećim cijenama u pojedinim zonama, poručio je Zagrebparking dodavši kako se radi o 3500 parkirališnih mjesta.

Iz istih razloga, napominje, kako se nakon odgode uvodi i naplata parkiranja u javnoj garaži KB 'Sveti Duh', a cijene parkiranja izložene su na cjeniku koji se nalazi na samom ulazu u garažu te na službenoj web stranici podružnice Zagrebparking www.zagrebparking.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene