Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svajpaj desno

Zagrebački vatrogasci na vrlo domišljat način traže nove članove: Otvorili profil na Tinderu i kažu - zašto ne?

DVD Črnomerec članove traži na Tinderu (FOTO: Screenshot/Tinder)
DVD Črnomerec članove traži na Tinderu (FOTO: Screenshot/Tinder)
Ako živite u Zagrebu i koristite dating aplikaciju Tinder, vjerojatno ćete naići na profil Dvd, 28 godina. No iza profila se ne skriva zgodni 28-godišnji Zagrepčanin, već veseli zagrebački vatrogasci.

Stvaranje novih prijateljstava i pronalazak ljubavi putem Interneta i dating aplikacija poput Tindera više nisu novost, a jedno zagrebačko dobrovoljno vatrogasno društvo pojavilo se među osobama koje možete svajpati.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, Ilustracija U tijeku intervencija Požar u stanu u Zagrebu: Vatrogasci na terenu Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Dobrovoljno vatrogasno društvo Črnomerec jedno je od 57 dobrovoljnih vatrogasnih društava u Zagrebu, postoji od 1933. godine i većina članova su mladi u dvadesetima (na njihovu je čelu najmlađa zapovjednica u Hrvatskoj). Suočeni s velikim iseljavanjem, u potragu za novim članovima krenuli su putem svih kanala, pa tako i poznate dating aplikacije Tinder

''Na ideju smo došli za vrijeme jednog neformalnog druženja u našim prostorijama tijekom kojeg smo raspravljali kako doći do novih članova. Netko je u šali to spomenuo i, kako to obično biva, zašto ne iskoristiti tehnologiju koja nam je na izvol'te'', objašnjava Ivan Knezić, predsjednik DVD-a Črnomerec. 

U svojem opisu profila navode kako svima nude mogućnost odlaska na putovanja i u kampove, natjecanja po cijeloj Hrvatskoj, obuku, upoznavanje i druženje s mladima. ''Idealno nam je kod Tindera njegova mogućnost pomoću koje možemo ograničiti radijus na kojem tražimo nove članove pa tako targetiramo korisnike u krugu 10 kilometara s područja Črnomerca kako bi bili blizu krugu djelovanja DVD-a'', kaže Knezić.

Profil su tek pokrenuli, no već je bilo upita za više informacija, kao i pohvala za trud. Svima zainteresiranima poručuju da ih slobodno, bez obveza svajpaju desno i pitaju sve što ih zanima. 

Ako ne koristite Tinder, a želite postati dio ovog mladog kolektiva, DVD Črnomerec možete pronaći na Facebooku, Instagramu ili ih posjetiti u Ilici 259.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene