Posljedice potresa u Zagrebu još se osjećaju, a najviše posla imaju vatrogasci koji uklanjaju opasne dijelove sa zgrada.

Galerija Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 4 +3 Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 3

U večernjim satima u zagrebačkoj Ozaljskoj ulici vatrogasci su izašli na itnervenciju te uklanjaju dijelove fasade sa zgrade kako ne bi nastavili padati na ulicu i ozlijedili prolaznike. Na intervenciju su došli nakon što se dio fasade odlomio i pao na pločnik. 

"Tramvaji tu toliko rondaju da me ne bi čudilo da su vibracije pokrenule padanje dijelova fasade. Ide tramvaj, a misliš da je potres", rekao je jedan od susjeda za DNEVNIK.hr.

Susjed renovira i ruši, a vi strahujete - 1 Za poremećaje statike ne treba potres - nestručne renovacije remete mir stanara, ali i nosivost zgrade: "Nađu se 'meštri' pa curi voda, pucaju plafoni"

"U Zagrebu je od potresa odrađeno 1794 intervencija, uglavnom vezanih uz otklanjanje posljedica potresa, a uklanjaju se nesigurni dijelovi objekata vatrogasnim vozilima", odgovorili su nam iz JVP Zagreb te dodali kako je na području Sisačko-moslavačke županije odrađeno 546 intervencija.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju