Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon 10 mjeseci

Zagrebački vatrogasci i dalje imaju pune ruke posla: U Ozaljskoj se sa zgrade odlomio dio fasade - "Ide tramvaj, a misliš da je potres"

Aktualno Galerija Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 4 Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 4 Foto: DNEVNIK.hr Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 3 Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Vatrogasci uklanjaju opasne dijelove fasade - 2 Galerija 1/7 >>
Posljedice potresa u Zagrebu još se osjećaju, a najviše posla imaju vatrogasci koji uklanjaju opasne dijelove sa zgrada.

U večernjim satima u zagrebačkoj Ozaljskoj ulici vatrogasci su izašli na itnervenciju te uklanjaju dijelove fasade sa zgrade kako ne bi nastavili padati na ulicu i ozlijedili prolaznike. Na intervenciju su došli nakon što se dio fasade odlomio i pao na pločnik. 

"Tramvaji tu toliko rondaju da me ne bi čudilo da su vibracije pokrenule padanje dijelova fasade. Ide tramvaj, a misliš da je potres", rekao je jedan od susjeda za DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Susjed renovira i ruši, a vi strahujete - 1 Ništa bez stručne procjene Za poremećaje statike ne treba potres - nestručne renovacije remete mir stanara, ali i nosivost zgrade: "Nađu se 'meštri' pa curi voda, pucaju plafoni"

"U Zagrebu je od potresa odrađeno 1794 intervencija, uglavnom vezanih uz otklanjanje posljedica potresa, a uklanjaju se nesigurni dijelovi objekata vatrogasnim vozilima", odgovorili su nam iz JVP Zagreb te dodali kako je na području Sisačko-moslavačke županije odrađeno 546 intervencija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene