Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijer nije stao pred novinare

Zaiskrilo u Saboru, raspravu Plenkovića i Grmoje prekinuo Jandroković: "Birajte riječi jer su neprimjerene"

Premijer Andrej Plenković u srijedu nije stao pred novinare kako bi komentirao aferu svojeg saborskog zastupnika. Zastupnicima je poručio da dobro poslušaju što je rekao pa će im biti sve jasno.

Evo dijela rasprave premijera Andreja Plenkovića sa saborskim zastupnikom Mosta Nikolom Grmojom. U raspravu se u jednom trenutku umiješao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

Grmoja: "Vama na čelu ne piše da ste korumpirani čovjek, ali mogla bi stajati etiketa da ste podržavatelj ili održavatelj korupcije. Kada ćete se konačno oduprijeti korupciji?"

Plenković: "Što se tiše vaše teze o etiketama. Vidite, ja sam imao u svojem životu prigodu razgovarati s vama, predstavnicima Mosta kad smo dogovarali koaliciju. Tada nije bilo gospodina iz Oroslavja koji slučajno snima baš samo samo HDZ-ovog zastupnika i s ovim razgovara tako da ga navodi. I ono što je meni ostalo, takozvana teza o tome da vam se da vertikala. Sjećate se se te formulacije o vertikali, to je taj načelni principijelni Most pun integriteta koji bi vertikalu, o tome govorite".

Grmoja: "Želimo vertikalu da ovi vaši razbojnici i trgovci i ostali ne pljačkaju".

Jandroković: "Ja vas molim da birate riječi jer su neprimjerene, to nije govor kakav trebamo koristiti u Saboru. Molim vas da biramo riječi".

Plenković: "Predsjedniče, malo je puno ovakova optužba etiketiranja, to mu neće proći. To je gospodin za vertikalu. Predsjedniče, molim vas".

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene