Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uprava Zagrebačkog holdinga izabrala je 12 novih direktora podružnica, dok je njih 11 zadržalo svoje dosadašnje dužnosti.


Novi direktor Čistoće je Branimir Valašek, Stanogradnje Filko Cezner, Tržnice Zagreb Dario Kobeščak, Upravljanje Športskim objektima Ivo Erić, Podružnice Vladimir Nazor Srđan Vlaović, Vodoopskrbe i odvodnje Davor Poljak, Zagreb parkinga Robert Mišeta, Zagrebačkih cesta Alen Gospočić, Zagreb Arene Tomislav Pervan, Gradske plinare Zagreb - Opskrba d.o.o. Milovan Buchberger, a Zagreb Centruma Goran Krmpotić.

Vezani članci Slika nije dostupna Smjene u Holdingu: 'Bilo bi dobro da je Bandić došao' Slika nije dostupna IGH još nije uplatio novac Holdingu

>> Bandić: Holding ne može živjeti pod staklenim zvonom

Dosadašnji direktori koji će i dalje ostati na svojim dužnostima su: Bože Čović u AGM-u, Ante Cicvarić u Autobusnom kolodvoru, Ljerka Ćosić i dalje će voditi Gradska groblja, Joško Jakelić Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo, Robne terminale Zagreb i dalje će voditi Tada Cigić, u Zagrebačkom digitalnom gradu ostaje Ivana Krivić, na Zagrebačkom Velesajmu Mirela Bartolec, u ZET-u Dubravko Baričević, u ZGOS-u Zlatko Milanović, u Zrinjevcu Igor Toljan, a u Gradskoj plinari Zagreb Bruno Lacković.

Za člana Uprave Zagreb plakata d.o.o. u kojem Holding ima svoj udio zajedno s tvrtkom Media d.o.o. bit će predložen Boris Guina.

Na konferenciji za novinare predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović kazao je kako su novi direktori 'kombinacija iskustva i mladosti', da su svi redom radili na odgovornim poslovima te da će svoje nove dužnosti voditelja podružnica preuzeti od ponedjeljka. (Hina)