Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagrebački HNS jednoglasno podupro Čačićevu kandidaturu za čelnika stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačko Gradsko vijeće HNS-a jednoglasno je jučer poduprlo kandidaturu Radimira Čačića za predsjednika stranke, koji će se birati na izbornom Saboru HNS-a 6. travnja.

"Članovi Gradskog vijeća HNS-a Grada Zagreba jednoglasno su poduprli kandidaturu Radimira Čačića za predsjednika stranke", stoji u priopćenju, gdje se podsjeća da je Središnji odbor HNS-a 9. veljače donio odluku o raspisivanju unutarstranačkih izbora na svim razinama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HNS prozvao vladajuće Čačić: Vlada čini sve da ne učini ništa; Kosor: 'Lamentira da bi bio na tv' Slika nije dostupna Čačić o novom broju nezaposlenih 'Dotakli smo dno, a pojava sunca i sezonaca neće ništa promijeniti'

Zagrebački HNS izvijestio je i da je na jučerašnjoj Izbornoj skupštini Gradskog vijeća Alenka Košiša Čičin-Šain ponovno izabrana za predsjednicu zagrebačke organizacije stranke.

Za potpredsjednike su izabrani Andrea Zlatar Violić i Nikola Ljuban, a izabrano je i jedanaesteročlano Predsjedništvo te Nadzorni odbor i Sud časti zagrebačkog HNS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene