Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taman na pola godine

Zagrebačka zračna luka dobila ovogodišnjeg milijuntog putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovogodišnji milijunti putnik Zračne luke Zagreb svoju registraciju prijavio je na letu Zagreb-London.

Dražen Jarnjak iz Zagreba tako je dobio poklon-bon od 200 eura i dvije povratne karte za europsku destinaciju po želji. Unatoč gospodarskoj krizi, Zračna luka Zagreb bilježi dobre rezultate, a očekivanja su u skladu s prošlogodišnjima.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

'Ovi zadnji rezultati u 6. mjesecu su popravili jedan negativan trend od početka godine. Radosni smo što ove godine dočekujemo milijuntog putnika na isti dan kao prošle godine koja je bila rekordna godina', ističe Tonći Peović, glavni direktor Zračne luke Zagreb.

'Pa osjećaji su super, neočekivano, evo zahvaljujem se. Gdje ćete s ove dvije karte? Pa ne znam, što je najdalje. Ne znam, vidjet ćemo, to supruga odlučuje', rekao nam je Dražen Jarnjak, milijunti putnik na Plesu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene