Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolazak kineske delegacije

Zagrebačka policija za utorak i srijedu najavila zastoje i gužve: Provjerite koje biste pravce trebali izbjegavati

Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ)
Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) PUZ
Aktualno Galerija Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Foto: PUZ Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Preporučeni pravci kretanja (Foto: PUZ) Foto: PUZ +0 PUZ, preporučeni pravci (Foto: PUZ) Galerija 1/3 >>
Zbog dolaska kineske delegacije prevođene predsjednikom Državnog vijeća Narodne Republike Kine Lija Keqianga u Hrvatsku - u utorak navečer i srijedu tijekom dana u Zagrebu će povremeno biti na snazi izmijenjeni prometni režim. Zagrebačka policija objavila je preporučene pravce kretanja.

ZET je najavio posebnu regulaciju prometa zbog dolaska kineske delegacije u utorak i srijedu.

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu Javni prijevoz u Zagrebu Obavijest ZET-a Važna izmjena u tramvajskom prometu: Pogledajte koje linije voze skraćeno

Oglasila se i Zagrebačka policija koja je u svom priopćenju navela kako će tijekom utorka 9. travnja i srijede 10. travnja 2019. godine, promet u Zagrebu biti posebno reguliran, zbog čega se očekuju zastoji i manje gužve.

Pozvali su građane na strpljenje i suradnju, te u nastavku, u formi karata, obilježeni su preporučeni pravci kretanja.

KARTE PREPORUČENIH PRAVACA KRETANJA NA SLIJEDEĆIM LOKACIJAMA:

1. Zračna luka Franjo Tuđman – Buzin
2. Novi Zagreb
3. Trnje
4. Donji grad
5. Tuškanac – Cmrok
6. Pantovčak, Gornje Prekrižje

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zatvarati će promet u što je moguće kraćem roku potrebnom za obavljanje službenih zadaća. Tom prilikom mogući su kraći zastoji i prekidi prometa. Stoga još jednom pozivamo građane na strpljenje i suradnju, tijekom utorka i srijede uz poštivanje privremene regulacije prometa", naveli su u priopćenju.

600 i 800 policajaca u osiguranju

Zbog brojnosti štićenih osoba i delegacija radi se o iznimno složenom osiguranju, najsloženijem ikad koji je radila hrvatska policija, iako je dosad odradila mnoga zahtjevna osiguranja, rekao je zamjenik glavnog ravnatelja policije i šef stožera osiguranja službenog posjeta Josip Ćelić.

U Zagrebu će u osiguranju sudjelovati između 600 i 800 policajaca, a na području dubrovačko-neretvanske županije više od 900, kazao je Ćelić u ponedjeljak u sjedištu MUP-a.

Dodao je da su za osiguranje angažirani službenici temeljne, interventne, kriminalističke, specijalne i granične policije te da su stručne službe provele su sve potrebe mjere zaštite na kopnu, moru i u zraku.

Ćelić je zamolio građane da budu strpljivi i da što bolje surađuje s policijom koja će u minimalnoj mjeri ometati njihov svakodnevni život.

(MT/Hina)

 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene