Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez grijanja i tople vode do večernjih sati

Zbog puknuća cijevi zapadni Zagreb bez grijanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća magistralnog cjevovoda u Rudeškoj ulici u Zagrebu danas je oko 10 sati bez grijanja i tople vode ostalo oko 17 tisuća kućanstva u nekoliko naselja u zapadnom dijelu grada.

HEP-Toplinarstvo je isporuku toplinske energije obustavio u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Prečko, Rudeš i Voltino te u Erpenjskoj, Selskoj, Zorkovačkoj i Zagorskoj ulici.

Pročitajte i ovo Grijanje - 5 HEP poručio Neugodne vijest za velik broj Zagrepčana: Zbog puknuća vrelovoda ostali bez grijanja Slika nije dostupna Od četvrtka do nedjelje Više kvartova ostaje bez tople vode: Zagrepčane zbog radova na toplani očekuje hladan tuš

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u noćnim satima. Isporučitelj moli potrošače koji neće imati grijanje i toplu vodu za strpljenje i razumijevanje.

Više od 50 tisuća Zagrepčana ovu će noć, na temperaturi ispod ništice, dočekati bez grijanja. Zbog kvara na toplani, hladni su radijatori u čak 17 tisuća kućanstava na zapadu grada.

Stanari nekoliko gradskih naselja u Zagrebu očajnički čekaju da radijatori postanu topli. ‘Nitko nas nije obavijestio o grijanju, sve što znamo čuli smo na radiju’, kaže jedna stanarka.

‘Kod ovakvih prijelaza ispod prometnica, zbog prodora vode, dolazi do ovakvih oštećenja’, rekao je Radomir Milošić, glasnogovornik HEP-a. Posljednja službena informacija je da domovi neće biti grijani prije sutra u jutro. (A..J. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene