Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Zagrebu pronađena i peta avionska bomba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni 24 sata od evakuacije stanovnika na području Maksimira zbog deaktiviranja avionske bombe zaostale iz Drugog svjetskog rata, pronađene na gradilištu, na istom je mjestu danas pronađena još jedna bomba.

To je peta bomba u posljednjih 40-tak dana. Bombu su oko 11 sati pronašli radnici.

Pročitajte i ovo Dojava o bombi na sudu Lažne dojave Otkriveno tko je zvao sud i prijetio bombama: Otkazana ročišta, svi evakuirani Bomba u Rijeci: Ilustracija - 5 Otkrivena još jedna bomba Eksplozija bi imala nesagledive posljedice: Reporter Dnevnika Nove TV donosi detalje uklanjanja velike opasnosti iz riječke luke

U policiji su potvrdili da su od radnika dobili dojavu te da su odmah osigurali cijelo gradilište i uputili svoje pirotehničare.

Još se ne zna u kakvom je stanju bomba i hoće li, kao i jučer,
trebati evakuirati tamošnje stanovnike.

Naime, na istom je gradilištu u IV. Maksmirskom naselju prije dva dana pronađena 250 kilograma teška avionska bomba koju su pirotehničari jučer prijepodne morali deaktivirati na mjestu pronalaska, zbog čega su stanari tog i okolnih naselja evakuirani.

Već nakon pronalaska prve bombe, sredinom prosinca prošle godine, tamošnji stanari i mediji počeli su nagađati da na tom području ima još zaostalih bombi jer se u blizini u Drugom svjetskom ratu nalazio aerodrom koji su bombardirali saveznici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene