Policija na Savskoj cesti privela navijače (Foto: Pixsell, Filip Kos) - 11
Policija na Savskoj cesti privela navijače (Foto: Pixsell, Filip Kos) - 11 Foto: Pixsell, Filip Kos

U subotu u jutarnjim satima policiji je dojavljena tuča u Ulici kralja Držislava.


Kako se doznaje od zagrebačke policije, zabilježeno je oštećenje izloga Udruge BBB, a događaj se povezuje uz odigranu utakmicu NK Rudeš – NK Hajduk na Kranjčevićevoj.

Vezani članci Ilustracija Potukli se u Benkovcu, a kad su privedeni, ozlijeđeni je napao policajca Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) U tučnjavi u centru Zagreba ozlijeđena dva mladića, privedene četiri osobe

Pronađeno je 14 osoba, pripadnika Torcide, od kojih je privedeno devet uz optužne prijedloge.

Splitska policija kod Torcidaša našla drogu, baklje i oružje

 

Temeljem naredbe zagrebačkog Prekršajnog suda, a u svezi kriminalističkog istraživanja koje je provela zagrebačka policija, splitski policajci su obavili pretrage stanova devet osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije.

 

Tom prilikom je kod 27-godišnjaka pronađeno 130.2 grama marihuane, kod 25-godišnjaka četiri signalne baklje, dok je kod 23-godišnjaka pronađen revolver Starter, čiju nabavu nije prijavio nadležnom tijelu te jedan komad streljiva.

Navedeni predmeti pronađeni su prilikom pretrage njihovih stanova na području Splita.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, PU Splitsko-dalmatinska je protiv 27-godišnjaka podnijela Optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv 25-godišnjaka Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, dok je protiv 23-godišnjaka podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

 

Blokirali promet kod Tehničkog muzeja

Podsjetimo, nekoliko policijskih vozila blokiralo je u subotu prijepodne kombi zadarskih registracijskih oznaka na Savskoj cesti kod Tehničkog muzeja.

Dojava o masovnoj tučnjavi u policiju je stigla u 9:40. Javljeno je kako se više muškaraca tuče u Ulici kralja Držislava.

Policija je krenula za sudionicima tučnjave i oni su zaustavljeni kod Tehničkog muzeja. Promet je neko vrijeme bio blokiran.