Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažnjavanje političara

Zadarska srednjoškolka tijekom debate nasmijala Predsjednicu. Poslušajte njezin argument

Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović se smiješi na pitanje učenice (Foto: Dnevnik.hr)
Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović se smiješi na pitanje učenice (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović se smiješi na pitanje učenice (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Zadar. A ondje ju je svojim argumentom u debati nasmijala jedna učenica.

Na proslavi Dana zadarskog Sveučilišta predsjednica je naglasila važnost akademske zajednice istaknuvši kako društvu u cjelini nedostaje dijaloga i razumijevanja.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

U gradskoj upravi predstavljeni su joj gradski projekti, a posjetila je i pogon tvornice pića. Obišla je i gimnaziju Vladimira Nazora, gdje je slušala učeničku debatu o kažnjavanju političara zbog neispunjenih predizbornih obećanja.

''Naša predsjednica u svojoj predizbornoj kampanji obećala je preseljenje ureda s Pantovčaka, ali svi znamo da je ured tamo i dalje smješten'', rekla je učenica na što su se svi nasmijali, pa i predsjednica.

"Uzeli ste jako dobru temu koju svakako treba razmatrati, ali na koju već esencijalno postoji odgovor. Oni koji kažnjavaju političare bi trebali biti birači na izborima. Dakle, političari, dužnosnici odgovaraju biračima, pogotovo oni koji su izravno izabrani kao ja'', odgovorila je Predsjednica nakon debate.

Učenike je zanimalo i koje su bile najvažnije odluke u njezinu mandatu, na što im je odgovorila da je to svakako “održavanje stabilnosti u Hrvatskoj“.

"Ja sam jedina predsjednica kojoj su se u jednom mandatu promijenile tri vlade, a ishodi parlamentarnih izbora bili su prilično nedorečeni i neodlučni. Tu je bilo dosta koaliranja, dosta razgovora i ja sam u tome morala biti u potpunosti nepristrana", rekla je hrvatska predsjednica zadarskim gimnazijalcima.

Aktualno Uvijek gdje su i Vatreni: Predsjednica se fotografirala s navijačima u Budimpešti +0 Predsjednica s navijačima (Foto: Facebook Ured Predsjednice) Hrvatska Uvijek gdje su i Vatreni: Predsjednica se fotografirala s navijačima u Budimpešti 1/1 >>  

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene