Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena u Rijeci

Zadar: Preko Facebooka zaveo djevojku i htio je prodati u bijelo roblje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčicu je Karlo Š. vrbovao da se bavi prostitucijom, a pronađena je u Rijeci odakle je trebala biti prodana u bijelo roblje.

Policija u Zadru dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u protekle dvije godine, putem društvene mreže, namamio maloljetnicu i naveo je na prostituciju.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje

On je uz kaznenu prijavu za trgovanje ljudima priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru, javlja Zadarski list.

List neslužbeno doznaje kako se 30-godišnjeg Karla Š. sumnjiči da je prije dvije godine, preko jedne internetske društvene mreže stupio u kontakt s s djevojčicom s jednog zadarskog otoka koja je tada imala 14,5 godina, namamio je da dođe u Zagreb i vrbovao da se bavi prostitucijom.

Zadar: Ubijena 46-godišnja žena, priveden 26-godišnjak

Kada se potkraj prošlog mjeseca ona prestala javljati roditeljima i sestri, koji s njom više nisu mogli stupiti u kontakt jer joj je mobitel bio isključen, sve su prijavili policiji. Zahvaljujući njihovoj brzoj intervenicji, sada 16,5 godišnja djevojka pronađena je u Rijeci, odakle je prema saznanjima policije trebala završiti kao bijelo roblje na još neutvrđenoj lokaciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene