Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni prva ni zadnja

Zadar: Osmašica s 2,76 promila završila u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
14-godišnja djevojčica iz Zadra hospitalizirana je u noći na subotu u Općoj bolnici Zadar s 2,76 promila alkohola u krvi.

Učenica osmog razreda zadržana je na odjelu pedijatrije na oporavku, a tijekom današnjeg dana bi trebala biti puštena kući, izjavio je šef pedijatrije OB u Zadru, Darko Radman za Slobodnu Dalmaciju. Nepoznato je kako se djevojčica otrovala alkoholom jer slučaj nije prijavljen policiji. 14-godišnjakinju je u bolnicu dovezao stariji brat.

Pročitajte i ovo Zadar spreman za WFL - 4 Wings for life Tisuće ljudi trčat će za one koji ne mogu, s njima će biti i bivši izbornik Vatrenih Stradao ronilac kod Zadra Kod Zadra U moru pronađen mrtav ronilac, utvrđuje se uzrok smrti

U zadarskoj bolnici kažu da ovakvi slučajevi pijanih maloljetnika već dugo ne iznenađuju. U prva tri mjeseca ove godine u nesvijesti je dovezeno petero djece u dobi od 13 i 14 godina. Ustanovljeno je da su svi pili votku.

Takvi slučajevi događaju se vikendima i tiču se uglavnom prvih pijanstava. Jednom 14-godišnjaku, koji je u bolnici završio u novogodišnjoj noći, izmjereno je 2,2 promila. Druga dva 13-godišnjaka imala su po 1,57 promila. Među ovim zadarskim maloljetnicima najpopularnija je votka, zatim vino, pivo i rum, dodao je Radman.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene