Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U srijedu navečer na internetu je osvanula snimka pod nazivom Welcome to Križevci na kojoj se, u trajanju 1.22 minute, prikazuju čak četiri prizora tučnjava među učenicima.


Prvi prizor pokazuje dvojicu učenika, ne starijih od 14 godina, kako na školskom igralištu nasrću jedan na drugoga, piše Večernji list. Nakon što padnu na tlo, jedan drugome sjeda na prsa i u stilu Mirka Filipiovića 'ga gnječi', pljuska i udara. Tučnjavu prate ostali učenicima kojima ne pada na pamet da ih razdvajaju.

Vezani članci Vjeverica Jill (Foto: Instagam/this_girl_is_a_squirrel) Vjeverica preživjela uragan i postala zvijezda na Instagramu jer se ne odvaja od svoje plišane igačke Nije im ništa (Foto: sadanduseless.com) - 10 Prave se da im nije ništa, a očito je da su zapeli i da si ne mogu pomoći sami

Drugi prizor pokazuje kako na istom igralištu dječaka koji ležu na tlu nogom udara drugi dječak, a treći je prizor snimljen u križevačkoj osnovnoj školi i u njemu se vide dvojica učenika kako se u tuku, a drugi ih snimaju mobilnim telefonima. Večernji list piše kako je očito da je ova razglednica iz Križevaca napravljena kao 'best of' školskih tučnjava. Autor snimke tučnjave pod svojim nadimkom na videoservisu ima i filmić naziva 'zeko puši' u trajanju 32 sekunde, u kojem nekoliko djece za uši prima kunića i u usta mu guraju goruću cigaretu. Dječaci životinju euforično nose po dvorištu, a tada ga uzimaju u krilo i mašu šapama, dok životinji iz usta i dalje viri čik.