Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meteoalarm uključen za veći dio zemlje

Pravo ljeto na čekanju: Munje će opet parati nebo, spremite se za još jedan nemilosrdan set nevremena

Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm)
Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm)
Aktualno Galerija Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm) Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm) +0 Meteoalarm za nedjelju (Screenshot: Meteoalarm) Galerija 1/2 >>
Iako je subota u većem dijelu zemlje počela ''obećavajuće'', uz vedrinu i toplinu srpanjskog sunca, nemojte se previše opuštati, jer ne samo da će se navući sivi oblaci, nego je uključen i žuti meteoalarm na području gotovo cijele Hrvatske. Nevrijeme će zaobići jedino jug Dalmacije.

Nestabilno vrijeme i dalje nas prati. Uz jači razvoj oblaka mjestimice će biti kiše i pljuskova praćenih grmljavinom, moguće i izraženijih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

Meteoalarm je uključen za veći dio zemlje. Najviše se grmljavine očekuje u središnjem i sjevernom dijelu Hrvatske, a nešto manje na istoku i sjevernom dijelu Jadrana.

U južnoj Dalmaciji ostaje većinom sunčano i suho. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, na Jadranu i jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 29 i 34 °C.

Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm) Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm)

I u nedjelju će se nastaviti promjenljivo i nestabilno uz povremenu kišu i pljuskove s grmljavinom, ponegdje moguće i izraženije. Najviše sunčanog vremena te uglavnom suho bit će u Dalmaciji. Vjetar u unutrašnjosti slab, poslijepodne do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Na Jadranu će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak okretati na sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25. Najviša dnevna većinom između 25 i 30, u Dalmaciji oko 32 °C.

Žuti meteoalarm upaljen je za područje velikog dijela Hrvatske i za nedjelju, stoga se pobrinite da uz sebe uvijek imate kišobran i za kišu praktičnu obuću.

Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm) Meteoalarm za subotu (Screenshot: Meteoalarm)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene