Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oborio pješakinju

Obersnel o nesreći: 'Žao mi je što se to dogodilo, očito nikad dovoljno opreza u prometu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obersnel je izjavio da se prometna nesreća dogodila u četvrtak u ranim večernjim satima dok je, vozeći u koloni, udario u djevojku.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel u četvrtak je automobilom oborio pješakinju koja je prelazila ulicu preko pješačkog prijelaza, a o tome je obavijestio javnost u petak navečer navevši da je djevojku sam prevezao u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je zadobila samo lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio" Autobus u Rijeci - 2 Spašavali je vatrogasci FOTO Grozna nesreća u Rijeci, autobus pregazio ženu: "Upozoravali smo na ovo"

Obersnel je izjavio da se ta prometna nesreća dogodila u četvrtak u ranim večernjim satima dok je, vozeći u koloni, udario u djevojku.

"Iako nije bila vidljivo ozlijeđena, povezao sam je u automobilu do bolnice i obavijestio policiju o događaju. Policija je napravila očevid, utvrdila da nisam bio pod utjecajem alkohola i da se radi o mojoj prekršajnoj odgovornosti", naveo je gradonačelnik.

Obersnel kaže kako je pregledima utvrđeno da je djevojka dobro, da nema ozbiljnijih ozljeda te je puštena kući. "To mi je u ovom trenutku, s ljudske strane, najvažnije. Žao mi je što se to dogodilo, očito nikad dovoljno opreza u prometu. Naime, stajao sam u koloni, nisam primijetio da ona prelazi cestu i krenuo sam kad se zatekla ispred mene", doado je.

Primorsko-goranska Policijska uprava potvrdila je da se nesreća dogodila u četvrtak oko 20 sati na pješačkom prijelazu na raskrižju Splitske ulice i Ulice Riva u središtu Rijeke. Potvrđeno je također da vozač nije bio pod utjecajem alkohola te da je pješakinja lakše ozlijeđena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene