Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni Obama mu nije mogao ništa

Vladimire, čestitamo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomalo očekivani su rezultati ankete o najvažnijem političaru na svijetu jedne ruske državne agencije.

Po anketi ruske državne agencije ITAR-TASS koja je provedena među "ljudima iz medija u globalnoj medijskoj zajednici" najvažniji političar na svijetu je - ruski predsjednik Vladimir Putin, prenose ruski mediji.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce

Anketa je, prema napisima, provedena među 175 novinskih agencija i drugih medija.

Ruski je predsjednik osvojio 133 od 175 glasova a protiv njega nisu imali šanse ni papa Franjo, ni njemačka kancelarka Angela Merkel, ni američki predsjednik Barack Obama ni kineski predsjednik Xi Jinping.

FOTO Pogledajte malo bolje: Što će Putin reći na ovo?

Po navodima ruske državne agencije Putin je izabran zbog uspješnog upravljanja državom i priprema za olimpijske igre u Sočiju, objasnio je predsjednik crnomorskog udruženja nacionalnih agencija i ravnatelj bugarske novinske agencija BTA Maksim Minčev.

Sudjelovanje u anketi ponuđeno je udruženjima novinskih agencija poput Europskog saveza novinskih agencija no ne navodi se je li ponuda i prihvaćena.

Vijest su prenijeli vodeći ruski mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene